Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

valo edit nasıl olmuş

Artık edit başına 10 TL alabileceğim için şanslı olmalıyım.
  2. Koyun Shaun

valo edit nasıl olmuş

böyle profesyonel ve çocukluk travmamın olduğu mükemmel bir videoya benzediği için gurur duyuyorum. Verdiğin geri bildirim için teşekkür ederim.
  3. Koyun Shaun

valo edit nasıl olmuş

canım sıkıldı 10 tane falan klip almıştım içlerinden rastgele alıp ufak geçişler ekledim. Bakın profesyonel bişey değil sadece canım sıkıldığı için yaptım tamamen eğlence için sizce nasıl olmuş?
  4. Koyun Shaun

valorant güncelleme bakım ne zaman biter 22.02.2024

bakım çalışması vr diyort tahmini ne zaman biter
  5. Koyun Shaun

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

Csgo zulaya döndü
  6. Koyun Shaun

csgo ayarlarını cs2'ye aktarma

gençler csgo bütün ayarlarım gitmiş çoğu kodlar değişmiş algılamıyor kan silme bile değişmiş. Çoğu ayar silinmiş temiz bir geçiş için yapabileceğimiz bişey var mı?
  7. Koyun Shaun

sizin valorant kaç gb

bug
  8. Koyun Shaun

sizin valorant kaç gb

bende disk zaten 300 gb daha çıkmaz :D
  9. Koyun Shaun

sizin valorant kaç gb

10. Koyun Shaun

ETS 2, Connection refused. Not dlc hata

Connection refused.You are not owner of some DLC you use. TMP sitesindeki dlc kısmından doğrulama yaptım. Oyun dosyalarını doğruladım. Daha ne yapmam lazım? 1684255520 3 ay ban yemiştim sonra açıldı bi girem dedim böyle ban yemeden önce ara vermiştim o zamanda böyle demişti bi şekilde...
  11. Koyun Shaun

CS:GO Paris Major Seçimleriniz

Ence ve G2 tuttu gençler gerisi 3 tane daha tutar miss 1683712772 İyi ki koymamışım :D
  12. Koyun Shaun

sanırım meydan okuyanlar kapıştıktan sonra
  13. Koyun Shaun

ben bunları seçtim siz?
  14. Koyun Shaun

Ets 2 mor beyaz kare hatası

ekran kartın ne
  15. Koyun Shaun

gta 5 ve rockstar launcher hatası

Vpn ile girmeyi dener misin eğer girerse modemini resetle. Modemini resetlediğin zaman ip değişmiyorsa müşteri hizmetlerini arayıp son hanelerini değişmesi gerektiğini söyle
  16. Koyun Shaun

gta 5 ve rockstar launcher hatası

Bendede aynısı olmuştu sonradan düzelttim ama hatırlamıyorum hiç zor bişey değildi
  17. Koyun Shaun

GTA 5 Açılmıyor help

gençler gta5 gece ansızın güncelleme getirince scripthookv güncel olmaığı için giremiyordum bende eski sürüm dosyalarını yüklemiştim şimdi oyun scripthookv güncellendiği için normal sürüme giremiyorum. Bana update klasöründeki update.rpf dosyasını atacak kral var mı
  18. Koyun Shaun

Fivem donate araçları hile ile almak suç mu?

Allah razı olsun
  19. Koyun Shaun

hile programı yok kendim bişeyler yapıyorum
  20. Koyun Shaun

Gençler oyunda normal araçları hileyle alabiliyorum. Donate araçlarıda aldım tespit edilirsem ban yeme dışında herhangi bir sıkıntı olur mu?
Top Bottom