Arama sonuçları: *

1. L

Valorant 2.sefer 1 aylık ban

Dostum IP de değil direkt anakart ban yemişsin büyük ihtimalle. Dolayısıyla o ban süresi geçene kadar oyuna giremezsin aynı pc ile. Ayrıca çok fazla AFK kaldığın için de banın açılsa bile 1-2 kez afk kalırsan yine böyle uzun süreli banlar yiyebilirsin. Sana tavsiyem bundan sonra afk kalacaksan...
  2. L

Delipop phantom vs Oni phantom ve ion phantom vs anomalı phantom

Bende anomali var, bence iyon çok daha güzel.
  3. L

Valorant Pre arıyorum sanırım

Dostum ilk mesajinda o sozler vardi fakat sen duzenlemissin mesaji aimi benim gibi saglam diyordun, fakat kaldirmissin sen kendi hatani anlamissin zaten dedigim gibi ego kasacaksan iyi oldugun konularda kas :)
  4. L

Dostum kendini bu kadar ovmemelisin hele ki rankin bu kadar dusukken aimim aaglam diyen adam en azindan diamond falan olmali, oyuna az gir cok gir fark etmez gold2’nin yukarisina cikamamis bir kisinin aimi cok iyi falan degildir, ego kasacaksan da iyi oldugun konularda kasmani oneririm, malesef...
  5. L

Aynen aimin bayağı sağlammış kankam gold 2'sin o yüzden :)
  6. L

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Kardeşim daha dün yüklemişsin oyunu, normal kötü oynaman. Oynadıkça gelişir, poligona girip orta seviyedeki botlarda 15-20+ yapmaya çalışabilirsin. Ben de ilk başladığımda biraz kötüydüm yavaş yavaş yükselebiliyrosun, plat3'üm şu an. Herhalde senin cs geçmişin falan da yok, çünkü olsa en azından...
  7. L

Valorant 1250vp ile alınabilecek radyanit ile geliştirilebilir vandal skini önerir mısınız?

Yok. Radyanit ile gelistirilen asil vandal var o da 1775 500 daha koymalisin.
Top Bottom