Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

LoL Urfwick Alınır Mı

urfwicki al çünkü urfwickin olayı kostümün güzelliği değil altın gibi prestij yansıtıyor ben eski lolcüyüm anlamına geliyor
  2. LineaTurco

CS:GO ceza muafiyeti

Yok permalar silinmez
  3. LineaTurco

Yok cezalar birikerek yeniyor ya ondan bahseditoe önce 2 saat sonra 1 gün filan diye katlanıyor
  4. LineaTurco

Hocam böyle bir durum yaşayan yoktur büyük ihtimalle ama lol filan 1 yıl ara verince siliyor
  5. LineaTurco

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Shaco Şaka maka bunları oynayacaksan oynama bro 1651397937 Twitchle zede ölmüyor musun ne kasıyorsun çara hocam merak ettim
  6. LineaTurco

Amazon Ekibi "YANLIŞLIKLA" VALORANT'ın Yeni Ajanını Sızdırdı!

Bence bu bir reklam kampanyası hocam ama
  7. LineaTurco

VALORANT 4. BÖLÜM KARMAŞA - Yeni Ajan Neon!

Karakterin yetenekleri ortaya çıkınca rito yapacağını yaptı yine mesajlarını görürüz.
  8. LineaTurco

Sizce CSGO mu Valorant mı?

Grafikleri valorantın çok fantastik o yüzden ben cs seviyorum Mekanikler zaten bence tartışılmaz mesela hs atınca valoda bir işaret çıkıyor ama cs de ses filan değişiyor bence cs daha iyi Hileler zaten valorant winner belli 2 oyunu da uzun süre oynamış olarak valorantı daha çok oynamayı...
  9. LineaTurco

.

Genel bir siber suçtu dayım hayatında mmorpg bile oynamamıştır diye düşünüyorum 1619551496 Hocam hatta en başta uğraşmayın mahkeme ile direk btk ya atın kanıtları dilekçe ile beraber kimin olduğu bulununca direk davayı açın sizin için daha iyi olur.
  10. LineaTurco

.

Benim tecrübem yok qma en yakınlarımdan biri dayım yqşadı istediğin dqvaya bakabilirsin işleyişler genelde bu şekilde olur özel bir durum değil her şeyi yaşamıs olamam ama okumak yeterli
  11. LineaTurco

.

Genel olarak siber suçların işlenişine önce btk nın ip bulması için dava etmelisin şahsına veya ailevi değerlerine küfürden haklı bulunursun mahkeme ip yi kendi bulamayacağı için btk ya gitceksin ip adresi bulmak uzun sürüyor heleki riot games davaya yardım etmezse bayağı uzun sürer hatta...
  12. LineaTurco

.

Gitceksin kanıtlarını alıcaksın sonra dilekçe yazıp görüntüelri ekliceksin mahkemeye haklı bulununca btk ya yönlendirilirsin ip adresini bulmaları 2 3 ay sürer qzcık bilgiliyse yakalanmaz ama küfür edenelr genekde değişik oluyor neyse buldular tazminat davası açars8n duruma göre sana tazminat...
  13. LineaTurco

İşte Adamlık! İşte Riot Games!

XDE neyse yine de eline sağlık MİZAHŞÖR TAYFA: AfİyEt OlSuN eHuEhU
  14. LineaTurco

mm den sıkıldım arasıra faceit girerim dedim

dostum öyle bir şey olsa tüm okul arkadaşların kartları filan boşaltır
Geri