Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

Fc25 hataları yardımm

Nasıl yani
  2. Mertdvrim

Fc25 hataları yardımm

Arkadaşlar fc25 aldım fakat topu kaldırma haraketini yapamıyorum r3 tuşuna bastığımızda ki birde r2 ye basınca oyuncu değişiklikleri olmuyor oyuncu değişikliği işareti çıkıyor r2 basınca olmuyor bir diğer sorunumda gol attıktan sonra x basınca kendi gol sevincini yapmıyor sebebi nedir yardımcı...
  3. Mertdvrim

Pubg nişan alma özelliğini kapatma

Bu nişan olayını kapatmak istiyorum arkadaşlar sağ tıka basılı tutunca böyle değil direk dürbüne geçmek istiyorum nabıcam ? Yardım
  4. Mertdvrim

Black Desert Online nasıl ?

Onlinesi ne durumda peki
  5. Mertdvrim

O zaman bana gelmez kanka çalışıyorum boşta kalanlar için sanırım emek istiyor
  6. Mertdvrim

Black Desert Bu oyun nasıl benim gibi metin2 seven bir insan için güzel gibi geldi oyun siz ne diyorsunuz arkadaşlarla beraber oynanır mı ? Görevleri vs nasıl
  7. Mertdvrim

düşük sistem gereksinimli oyunlar

Yok ekran kartı 2 gb ram 8+8 16 gb normal ram var
  8. Mertdvrim

Arkadaşta r7200 var 2 gb kurtarır mı
  9. Mertdvrim

Arkadaş yüksek sistem istiyor yazmış ama ? 1662812081 R7200 oluyor mu 2 gb
  10. Mertdvrim

teşekkürler öncelikle Dying light oyununu 4 kişi oynayabiliyor muyuz biz 4 kişiyzde beraber ?
  11. Mertdvrim

güzele benziyor oynadınızmı
  12. Mertdvrim

.d
  13. Mertdvrim

yok knk cs valo hariç
  14. Mertdvrim

left 4 dead 2 ayarında bir oyun varmıdır güzel zombi oyunu olur veya başka güzel bir oyun arkadaşların sistemi kaldırmıyor left gibi oyunları oynayabiliyor ekran kartı çok düşük kalıyor nvdianın 2 gb lik bir kartı ama model sormayın hatırlamıyorum left4 tarzı oyunları güzel oynuyor sistem...
  15. Mertdvrim

Düşük sistem gereksinimli oyunlar

Arkadaşlarla left4 oynuyoruz o ayarlarda bir oyun arıyoruz beraber oynayabileceğimiz 2 gb ekran kartı var arkadaşta her oyunu kaldırmıyor öneriniz varmı saran oyunlar left4 gibi
  16. Mertdvrim

Valorant nakit hakkında

https://www.bynogame.com/tr/sepetim burası güvenlimi sizce fiyat iyi mi? güvenlimi
  17. Mertdvrim

Online oyundan bilgisayara erişmek gerçekten olabilir mi?

Kanka bilmiyorum ama o zamanın parasıyla kafadan 100 tl değerliydi 100 tllik itemler gitti asgari ücret 2 bin küsürdü sanırım
  18. Mertdvrim

Online oyundan bilgisayara erişmek gerçekten olabilir mi?

seneler önce mt2 de pvp serverde baya popüler onlinesi olan bir server hisar mt2ydi adam bana ticaretten eşyalarını verdi kullanmayacağını söyledi 15 dakika geçti geçmedi hesabıma girdi herşeyi çaldı çok garipti ilk defa yaşamıştım öyle bişey
  19. Mertdvrim

Zombie Army 4 Hakkında

Arkadaşlar bu oyun en düşük ayarlarda falan ortalama bir sistem isteyen bir oyun mu eski elran kartlarında falan açar mı ? Sanırım eşlide olabiliyor arkadaşlarınl Left 4 Dead 2 kaldıran pc bunuda kaldırır mı
  20. Mertdvrim

fifa 22 ne zaman indirime girer?

3 gün önce 95 tl isi daha altını bekliyorsan düşmez knka
Top Bottom