Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

CS 2 Spider-Man Sticker Craft

Candy apple skininin üstüne akar
  2. MonteCapz

Cs 2 güncelleme hakkında

Harbi overpass ve ancient çok boş haritalar vertigo yine seviliyor ama bana göre o da boş 1714123663 1 mirage 2 inferno 3 vertigo bana göre o havuzdan ama sonunda dust2 gelmiş
  3. MonteCapz

Bu COC Hesabı Ne Kadar Eder ?

Bunu yapmak max 1-1,5 ay alır heralda birde rush atmışsın pek etmez.
  4. MonteCapz

LoL'u bırakmalı mıyım?

Adamı kurtarmaya mı açlışıyorsun başka bir bataklığa mı çekmeyi :D bence direkt bu tip oyunları bırakmalı tabii zevk alıyorsa oynasın ancak bence dota da o kadar farklı değil.
  5. MonteCapz

CS2 2024 Major turnuvasi

yeni kapsüller gelir ve indirime girer bence
  6. MonteCapz

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

tamam ona bişey demiyorum genel olarak diyorum, bana hiç denk gelmiyor ve profile yazanlara bakma diyorum, he hileyse hiledir orası ayrı
  7. MonteCapz

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

Bende bunu anlamıyorum, bana hiç hile gelmiyor (prime var) ayrıca profile hile yazanlara bakma kuduran giriyo profile TuRkİsH hAcKeR yazıp çıkıyor
  8. MonteCapz

FPS Oyunları için mouse önerisi?

arkadaşların dediği gibi razer deathadder v3 pro veya logitech super light da olabilir
  9. MonteCapz

Fortnite Rekor Üstüne Rekor "11.6 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu"

bugün internet kafaye gittimarkadaki 20-25 yaşlarındaki suriyeliler bile arkada arapça konuşa konuşa fortnite oynuyordu
  10. MonteCapz

Fortnite Rekor Üstüne Rekor "11.6 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu"

epic şöyle bir oyun yapmasına rağmen kazanamıyorya bende buna üzülüyorum arkadaş
  11. MonteCapz

CS2 DONMA SORUNU

fps olsa yapıcak bir şey yok optimize ermelerini beklemen gerek derdim ama lag gibiyse bilemiyorum
  12. MonteCapz

CS2 DONMA SORUNU

fps düşüp mü donuyor yoksa lag gibi girip mi donuyor
  13. MonteCapz

CS 2 Seçkin de hileciler cirit atıyor!

harbi şuana kadar banada hiç denk gelmediç topluluk sunucuları dışında
  14. MonteCapz

Counter Strike 2 oynanır mı?

Hala eksikleri var ama hergün fixlemek için uğraşıp güncelleme yayınlıyorlar yani valve şuan çok yoğun bir şekilde bugları fixşemek için uğraşıyor bu nedenle tahmini 1-2 aya kadar oyunun hiç bir sorunu kalmaz neredeyse. Şuanda oynanır ama arkadaş ortamıyla her halükarda oynanır
  15. MonteCapz

CS2 CT VE T KARAKTER ONERISI

T'de kafasında kndom olan kişi çok iyi duruyo ama acayip pahalı
  16. MonteCapz

CS2 çıkışından sonra skin fiyatlarında sağlam düşüş.

anladım sağol 1696065395 peki kumara girmek mantıklı mı sence iyi kazandın mı yoksa mantıksız mı ve hangi site(ler)den oynadın?
  17. MonteCapz

knk sana aslında kişisel olarakta şunu sormak istiyorum, bu hesabı sadece zamanla biraz para atarak mı dizdin yoksa tradeler ile kar ede ede falan mı? bende envanterimi geliştirmeyi düşünüyorumda nasıl yapsam kararsız kaldım
  18. MonteCapz

öyle deme kanka yapılır. piyasasına güvendiğin ve artacağını bildiğin bir skini almak baya mantıklı, hem dolardan etkilenmiyor (dolar üzerinden sarıldığı için) hemde skin kendi piyasası ile artıyor ve üstüne oyun oynarken o skini kullanıp zevk alıyorsun bence mantıklı (ytd)
  19. MonteCapz

hocam cs sürekli kitlesi olan bir oyun pek risk olacağını zannetmiyorum
  20. MonteCapz

envanterin sağlam, trade ile fade, gamma, rubby veya blue gemgibi cs2 de görünümü güzelleşen şeyleri alırsan düşmez diye düşünüyorum.
Top Bottom