Arama sonuçları: *

1. OZAN J

CS2 Aim tutarsızlığı

Sana önerim 1 el ölüm maçı gir. cs nin kendi ölüm maçı sunucularında oyna ama. Ölüm maçından sonra mutlaka normal mm dust2 maçına gir. Baktın orada iyisin, Fırla faceit maçına. Benim aimimin iyi olmasının en önemli sebebi eskiden beri alışkanlığım olan ölüm maçı serverlarında oynamak. Arkada...
  2. OZAN J

CS2 Aim tutarsızlığı

Selam. 2014'den beri aktif olarak oynuyorum. Eski cs go aim tadını hiç bir zaman alamıyacak. Şuan hareketler animasyonlar daha yumuşak şekilde oynuyoruz. Eskisi gibi ZINK diyerek çıkıp vuramıyoruz. Arada keyfim yerinde olmadığında 8-9 vuruyorum. Ama aim ve keyfim yerinde olduğunda uçarak...
  3. OZAN J

İlk kez bir oyundan Ban Yedim ( CS2 COMMUNITY SERVER )

Steam ID sini alıyorlar direkt
  4. OZAN J

Bakıcam Teşekkür ederim. Geçmiş olsun.
  5. OZAN J

Valla haklısın ama ilk kez başımıza geldi. TR de takılmam bir daha. :D
  6. OZAN J

Makro yasak değil ki zaten onu anlamadım. Adam spray atmayı bilmiyordur. Tane tane sol click'e basacağına bir tane tuşa basar kendi otomatik tık tık tık diye sıkar. Hile değil ki bu **. Hakketen çocukmuş bu arada sana yazan. 1700480806 Yabancı server bulsam bu sefer ping farklı oluyor. Ama bu...
  7. OZAN J

Cahil andavallar ya. İyi sevindim :D Sadece banlanan ben değilmişim.
  8. OZAN J

Dün akşam başıma gelen saçma bir olay. Sizin de başınıza böyle saçma olaylar geldiyse yazarsanız sevinirim :) 3 gündür CS2 topluluk sunucusunda takılıyordum. Top Fragger iken kimse bana sen hilesin vs demedi. Dün akşam bir arkadaş katıldı karşı takıma. Adam AWP ile o kadar iyi angle tutuyor...
Top Bottom