Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

CS 2'de haksız yere ban yer miyiz?

hatalı ban kesinlikle mümkün, tecrübeyle sabit ama büyük ihtimal çok küçük bi ihtimaldir
  2. PİŞMANIM

LOL Maç Tekrarını Nasıl Alabilirim?

hocam pardon ben kullanıcının mac tekrarları zannetmiştim randommuş
  3. PİŞMANIM

LOL Maç Tekrarını Nasıl Alabilirim?

indirme mümkün mü bilmiyorum ama solda tekrarlar kısmı var ordan tüm tekrarlara tıkla maçı bul izleye tıklayıp ekran kaydı al işe yarar herhalde
  4. PİŞMANIM

Bu csgo kasaları değerli mi ?

Dostum ben zamanında 5tl ile açtım o banı, dolar 8 veya 10 idi
  5. PİŞMANIM

Bu csgo kasaları değerli mi ?

5 dolar tutmuyor çoğunlukla yapman gereken harcama 30 40tl harcasan yeter
  6. PİŞMANIM

LoL'de iki lig birden atlama olayı kaldırıldı mı?

%57 hiçbir şey değil desem yeridir dostum,çift lig atlama olayı senin adına bir hayli zor
  7. PİŞMANIM

LoL'de iki lig birden atlama olayı kaldırıldı mı?

hayır duruyor o sistem ama çok zor
  8. PİŞMANIM

M4A4 Griffin vs M4A4 Desolate Space

hocam griffin çok soluk bi skin diğer skin göze çok daha hoş geliyor bende onu al factory new düşük bütçelerde tamamen gereksiz bence,kötü skinler bile çok pahalı 1685895629 bu da güzel ama benim oyum hala desolate spaceten yana
  9. PİŞMANIM

M4A4 Griffin vs M4A4 Desolate Space

griffin bu kadar edecek bi skin değil factory new olduğu için pahalı kesinlikle desolate space
  10. PİŞMANIM

Cs go oyundan atılma

bu tür şeyler eskiden çok yaygındı şu zamanlar hiç denk gelmiyorum çözüm olarak yanına bi arkadaşını alıp oynayabilirsin yoksa 4 kişi gelip seni kovmayacaklar demek imkansız,hep böyle bi imkanları var yani
  11. PİŞMANIM

oyun gibi oyunn yaaa

hocam yanında uludağ limonata yoksa oynamam
  12. PİŞMANIM

LoL de ihtişamlı öz ile alınan prestij serilerinde çerçeve var mı

aldığın yerde ne gözüküyorsa o içerik fotoğrafında çerçeve varsa vardır yoksa yoktur ki yok diye hatırlıyorum
  13. PİŞMANIM

Yardım lol lose streak almaktan bıktım

dostum öncelikle dediklerimi yanlış anlama bende birkaç sene önce sen gibiydim tavsiyem kendine yeni bi uğraş bul ve lolu bırak,birkaç ay bırak zaten ben neden oynuyordum diyeceksin lol hem mental açıdan yoruyor hem fiziksel,karşısında geçirdiğimiz zamanı çöp edişinden bahsetmiyorum bile yani...
  14. PİŞMANIM

Call of Duty Modern Warfare II Warzone 2.0 hatalı mail girdim

hesap sıfırsa bi hesap daha aç? ilerde doğrulama kodu falan alacağında problem olabilir değişmiyorsa
  15. PİŞMANIM

LOL Sezon Sonu Ödülleri Ne Zaman Verilecek?

dostum adam diyor ki ödül verilmeden bi süre önce bildirim olarak sana haber verirler
  16. PİŞMANIM

Aylik Ea Alsam Battle Fi̇eld Multi̇player Oynarmiyim

paketteki her oyunun her özelliğinden faydalanırsın dostum oyun içi satın alımlar harici tabi ki
  17. PİŞMANIM

RİOT OYUNLARINA 3.BAN DALGASI GELİYOR !!!

4 ay sonra gelmeli bence de
  18. PİŞMANIM

Valorant'a para yatırmak mantıklı mı?

sadece kozmetik için para harcamak tabi ki hiçbir oyunda mantıklı değil ama alınır mı alınır güzel gözüken bişeyse neden olmasın
  19. PİŞMANIM

Online oyun önerisi.

hunt shutdown,arma 3 oynanabilir
  20. PİŞMANIM

VALORANT Mobil Geliyor

mobilde kontrol nasıl edilir bilemedim jett r si atıyorum,veya aim nasıl alınacak pubg mobil ile aynı değil valo bence saçma bi girişim olmuş
Geri