Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

counter strike 2 de kasa açma

Hocam ben geçen sene para ihtiyacımdan yılların birikmişi kasalarımı sattım çok pişmanım bu sene hem dolara geçme muhabbeti hemde cs2 de değer artışı falan inanılmaz ucuza gitti satma kalsın bence daha da değerlenecek diyorlar
  2. Ragnar Adamdır

Lol duo aranıyor :)

Arkadaşlar bizim çocukların hepsi bütlere kaldı ben peşin satan gibi rahatım ama sadece ben kalmadığım için bütlere oyunda oynayacak arkadaşım kalmadı :) plat zümrüt ve elmas arkadaşlarla oynayabilirim. Ben zümrüt 4 takılıyom şu sıralar. Öyle yani duo arıyom dc den veya oyundaki sesli lobiden...
  3. Ragnar Adamdır

Cs 2 Hangi Awp Skini Alayım

ilkini al 600 den koy satılır 1697302871 ha bu arada hepsinin fiyatı aynıysa kesinlikle 3. olan
  4. Ragnar Adamdır

R5 3600 ve RTX 2060 sistemde FPS oyunlarında kasma hissiyatı Ve Ani Takılmalar

yanlış anlamayın ama benim arkadaşımda aynı şeyi yaşadı sistem monitörü kendi kendine 60hz ye almıştı sonra tekrar 144 yapıp sorununu düzeltmişti sizde bi bakın belki düşüktür
  5. Ragnar Adamdır

Valorant Battle Pass Alınır mı ?

bence bu seferki güzel değil
  6. Ragnar Adamdır

Riot Games 100 RP Atarlar mı?

Onu demiyorum ya adamlar daha da zenginleşti belki bonkör olurlar
  7. Ragnar Adamdır

Riot Games 100 RP Atarlar mı?

Ben 4 sene önce falan 50rp almıştım şimdi daha zenginler 100 verirler herhalde :D
  8. Ragnar Adamdır

Yardım Pes 2021 season update

Hocam futbol oyunlarında benim bildiğim her sene yeni oyunu alman için kadro güncellemesi koymazlar yama falan yapabilirsin pes te bu sezon bedava bi oyun yayınlamıcakmıydı
  9. Ragnar Adamdır

Cs go yeni update in etkiledikleri

sıkıntı olmaz usta
  10. Ragnar Adamdır

Rehber LoL'e yeni başlayacaklar için altın kural!

Hocam arkadaşında dediği gibi yapımcının koyduğu müzikleri cidden sevdinizmi topluluktakiler güzel canım.
  11. Ragnar Adamdır

Müziklerini hiç sevmemiştim.
  12. Ragnar Adamdır

Biraz gereksiz gibi olmuş yazılar şöyle denilebilirdi : Eğer başkalarının hatasına karşı verdiğiniz tepki haddinden fazla ise başlama. Eğer başkalarının sizin hatanıza verdiği tepki sert olursa bu durumda sizin onlara verdiğiniz tepki daha sert olursa başlamayın. Sinirlenince etrafınızdaki...
  13. Ragnar Adamdır

Counter Strike Global Offensive oyununda ters giden bişeyler var

Önemli değil iyi oyunlar.
  14. Ragnar Adamdır

Counter Strike Global Offensive oyununda ters giden bişeyler var

hud_showtargetid 1 1613844874 Bu kodu konsola yazın hocam sizde kapalı olabilir.
  15. Ragnar Adamdır

Rainbow Six Siege için oyun içi isim önerisi

Canerlendin
Top Bottom