Arama sonuçları: *

1. Respiky

Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

Şu ülkeden kurtulmak için 22 yıllık yaşamımı satmaya hazırım
  2. Respiky

AFK KALDIN DİYE BAN YEMİŞİM BİR DE ÖFLDPŞĞJFMPOEKĞIİFHESJNOPFIĞMSEĞUGHFNJMOEĞIFFUHEJNM Tr şaşırtmıyor
  3. Respiky

Hiçbir şeye giremiyorum nasıl bi ülke burası :D :D
  4. Respiky

Valorantta Hangi Bıçağı Almalıyım?

Tek eğlencem bu hocam hobi desen yok ne bileyim başka bir şeye harcamam yok bende tek oynadığım oyuna yatırıyorum eğlenmiyorum keyifsiz ama nafile
  5. Respiky

Valorantta Hangi Bıçağı Almalıyım?

Kendi zevkinize göre de yorumlayabilirsiniz
  6. Respiky

Yardım Valorant VP Zammı Hakkında

Bildiğiniz gibi bugün vplere zam geldi ama e-pinler halen aynı fiyatta 600VP çeksek hesabımıza 600VP gelir mi yine de
  7. Respiky

Valorant Gece Pazarı Tarihi

8. Respiky

Valorant VP'lerimi nasıl değerlendirmeliyim?

Rgx katana yok hocam da iki arkadaşım da var bir de popüler kültür malzemesi oldu artık denedim pek beğenmedim oni katana var
  9. Respiky

Yan hesabımda var hocam aslında gelmesini bekliyorum gece pazarına güzel bir indirimle gelirse alırım gelmezse gerek yok
  10. Respiky

Yağmacı koleksiyonunun iki seti de var hocam 1701881895 Uzaylı Avcısı Bayonet var
  11. Respiky

Her silahta kostümüm var Fatih Stinger gelmiş almalı mıyım? Beklediğim veya almak istediğim bir şey yok gece pazarıma bıçak gelirse sırf indirimli diye alırım istediğim her şeyi çok şükür aldım ama radyanit yok geliştiremiyorum savaş bileti de alamam oynayacak vaktim olmuyor Fortnite'a daha çok...
  12. Respiky

Fortnite hesabımın değerini nasil oğrenebilirim?

eBay'de kara borsası dönüyor olabilir ama %99 scammer
  13. Respiky

Hocam benim 421 skinim var Mart 2018'den beri oynuyorum oyunu bildiğim kadarıyla, Türkiye piyasasında 350-450TL eder hesabınız eğer Kurucu STW olsaydı 1000TL'ye kadar diyebilirdim ancak şuan yeni açılmış bir hesapta aralıksız oynadığında bir seferlik 79TL yatırdığında ömür boyu v-papeli döngüye...
  14. Respiky

Fotoğraflarını gönderebilir misin
  15. Respiky

İnceleme Fortnite Bölüm 5 Sezon 1 Çıktı !

Girdiniz mi oyuna hocam açtığım konular rağbet görmeyince bir daha konu açasım gelmiyor ya
  16. Respiky

Oyuna bugün giriş yaparsanız tayfa paketi alsanızda almasanız dahi üyeliğiniz bulunuyorsa Savaş Bileti veriliyo diye biliyorum bende geçen ay almıştım
  17. Respiky

Daha önce Mazi sezonu içerisinde Kasım veya Aralık ayında Tayfa Paketi satın aldıysanız iptal etmiş olsanız dahi bu sezon savaş bileti ücretsiz veriliyor, ayrıca dün yaşanan sunucu aksiliklerinden dolayı Mazi sezonu için 750.000 XP verdi bazı oyunculara bölgesel olarak 1.200V-Papel söyleniyor...
  18. Respiky

Fortnite Rekor Üstüne Rekor "11.6 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu"

Yeni event saati kaçta hocam tam anlamadım?
  19. Respiky

Fortnite Rekor Üstüne Rekor "11.6 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu"

An itibariyle anlık olarak tüm zamanların aktif olarak en çok oynanan oyunu.
  20. Respiky

tf 2 makette satılan bazı şeyleri satamıyorum

TF2'nin aracı olduğu ortak anlaşmalı sitelerde satabilirsiniz örnek bynogame gibi
Top Bottom