Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Clash Royale Kadar Berbat Bir Oyun Görmedim

İstediğiniz kartları özel olarak çıkaramazsınız ama yeni sistem ile joker kartlar var, istediğiniz kartlara joker kartları ekleyebilirsiniz. Ayrıca markette takas kısmı var, jeton ile çalışıyor. Jetonlarınızın izin verdiği ölçüde kullanmadığınız karakterleri kullandığınız kartlarla değişebilirsiniz.
  2. Ricciardo

Clash Royale Kadar Berbat Bir Oyun Görmedim

Hocam ben 1-2 tüyo vereyim, umarım yardımı dokunur. Kart seviyeleriniz düşük olduğu için dezavantajlı hissediyor olmanız normal, uzun aradan sonra eski hesabıma girince aynısını yaşadım. Etkinlikler kısmında klasik 1v1 oynarsanız orda tüm kartlar 11 seviye. Bu rekabeti eşitler. Tüm kartları...
  3. Ricciardo

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

Hata vardı hocam, herhangi bir harici destek kullanmayan insanlar da ban yedi.
  4. Ricciardo

CS2 OW ban yedim yardım

Kaldırılan banlar sadece haksız ban dalgalarında kaldırılan banlar, ortada buna dair henüz bilinen bir durum yok. Bilmeden yazmıyorum merak etme. Arkadaşın banı için ow yazıyor, ekran kartından kaynaklanması pek olası değil, yazılıma (vac) takılmamış. Cs ve valve yine bir çılgınlık yapmadıysa...
  5. Ricciardo

CS2 OW ban yedim yardım

Geçmiş olsun kanka, orda yazığı gibi benim bilgim de banın kaldırılmayacağı yönünde. Yalnız benim bildiğim kadarı ile CS 2'de şu an ow yok. Nasıl ow ban yedin ki?
  6. Ricciardo

CS 2'de haksız yere ban yer miyiz?

Şu anda yüksek sens ile spinbot taklidi yapanlar dahi ban yiyebiliyor. Şüpheye mahal verecek hareketlerden kaçının sorun olmaz. Cs2 ye ow geldiğinden de hiç haberim yoktu, enteresan.
  7. Ricciardo

CS2 SİZCE NE ZAMAN ÇIKAR

Muhtemelen heyecan yaratmak istediler, şu an CS2'nin direkt GO'nun yerine geçmeye hazır olduğunu düşünmüyorum. Belki CS2 ye büyük bir güncelleme (belki operasyon) gelir ve açık betaya geçilir. Umarım Valve bu olay için aceleci davranmaz çünkü hâlâ sub-tickin animasyon - hit register senkron...
  8. Ricciardo

Cs2 gelmesi için ne yapmam gerekiyor

Davet dalgaları oluyor, geçen davet dalgasında rankı olan hemen herkese geldi ancak yeni bir davet dalgası olmadan herkese davet gelmiyor şu anda. Yeni bir dalgayı bekleyeceksiniz veya bu dalga gelmeden açık betaya geçilirse öyle de oynayabilirsiniz.
  9. Ricciardo

Köken vandal alınır mı?

İnceleme animasyonu gayet iyi, seslerini pek sevmiyorum. Arada yerden alıyorum ama öyle yağmacı, asil veya delipop gibi sarmıyor beni. Oyunu sürekli oynuyorsan ve sevdiğin bir skinse fiyat iyi gibi alınabilir.
  10. Ricciardo

Apex Legends Hesabı ne kadar eder?

Hocam level sıfırlandığını bilmiyordum, iyi o zaman değeri epey artar. Açıkçası 61 levelde bu kadar skini nasıl topladığını merak etmiştim :D Niçin iptal ettiniz, sizin kafanızda ne kadar var?
  11. Ricciardo

Apex Legends Hesabı ne kadar eder?

Hocam yanılmıyorsam Valoda falan oyuna yüklenen nakit miktarının yarısı alınır, yüksek rütbe vs varsa fiyat yükselir. Sizin rank yok sanırım şu anda, yüklediğiniz meblağın yarısını talep edebilirsiniz gibi. Silah skinleri iyi, güzel karakter skinleri de var ama hem Apex oyuncusu fazla değil, hem...
  12. Ricciardo

csgo prime aldım 1 gün olmadan ban yedim

Steam desteğe yaz dostum, sebebi hakkında bilgi talep et.
  13. Ricciardo

İnceleme CS GO VS VALORANT (TARAFSIZ İNCELEME SON NOKTA)

Senin kadar üst rütbelerde gezmesem de kendimce bi tık ilerlettim oyunumu, cs'de legendery eagle, valoda dia 1 veya 2 ye çıkıp saldım. Şimdi cs de mge, valoda plat 2 yim. Cs de yakında 5 yıllık rozeti alacağım, valoyu da beta sonrasından beri oynuyorum. İki oyunda da asla ban yemedim, temiz...
  14. Ricciardo

Yardım Eskisi kadar iyi cs oynuyamıyorum

1k küsürdeyim
  15. Ricciardo

Yardım Eskisi kadar iyi cs oynuyamıyorum

Aim ve sensin ilacı belli, dm atacaksın. Dm girip pata küte adam vurmaya çalışıp p90 çekip kill çıkarmaya çalışırsan olmaz. Deagle al, kafaya one tap dene. Sens değişikliğinden kaynaklıysa 1-2 dm sonrası maça girince daha fazla vurmaya başlarsın. Sorun buysa çözüm bu. Bir olası sorun odaklanma...
  16. Ricciardo

CS:GO DÜŞÜK FPS VE TAKILMALAR

Fps düşük değil. Smoke, molly vs fps i düşürür, bu beklenmedik bir şey değil. Eğer fps in düşük olduğuna eminsen boş bir mapte dene, farkı göreceksin. Orda da fareni çevirirsen ufak bir fps düşecek başta, normaldir. Takılmayı da göremedim, videoda oldu mu?
  17. Ricciardo

Valorant 80 200 fps arası düşüş i7 12700h

Onboard gpu çalışıyor olabilir. Nvidia denetim masasından 3D ayarların yönetilmesi kısmına geç, program ayarları tarafında Valorantı bul, yoksa ekle, tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak ayarla. Alt kısımdan ayarları da performans için ayarlayabilirsin...
  18. Ricciardo

VALORANT İçin Bug/Sorun Bildirme Konusu

Güzel bir fikir ancak neden bugla karşılaşanlar kendisi ticket atmıyor, Riot Games'te tanıdığın var da ellerine ulaşacağına emin misin veya toplu bug bildirilince daha fazla mı ciddiye alınıyor..?
  19. Ricciardo

Yardım Valorantın sitesinden banlandım ?

Geçici olarak diyor, başka bi cihazdan falan girip ticket atmayı deneyebilirsin. Belki vpn ile girdiysen, belki girdiğin esnada ddos attack altında idilerse belki böyle bir şeyler olmuş olabilir.
  20. Ricciardo

VALORANT'ın Yeni Bölümü: YANSIMALAR

Daha neler ne ölmesi tonla aktif oyuncusu var, senin gözünde ayrı mesele.
Top Bottom