Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

CS 2 Seçkin de hileciler cirit atıyor!

Aynen öyle Valve banlasa hepsini oyunda oyuncu kalmaz temiz hilesiz, makrosuz oynayan oyuncu sayısı çok az
  2. Ritim Ustası

Valla bu oyuna o kadar takıntılı değilim takıntılı olsam ona göre FPS sistemi 360 hz lik monitör falan alırdım hatta monitörün içine girerdim genelde oyuna takıntılı tipler öyle oynuyor ben zevkine oynuyorum ama bundan daha zor aim gerektiren oyunlar oynadım yani CS falan bana basit kalıyor...
  3. Ritim Ustası

Bende genelde AWP takılıyorum diğer silahlar çok teptiği için AK47 falan bildiğin dansöz gibi yerinde durmuyor silah bi ara makro falan yapıp deneyeyim dedim onla da olacak iş değil bu hiç tepmeden oynayanlar yüzde yüz hile Bak bu video benim yayıncı bi kıza denk geldiydim yerden AK47 aldım o...
  4. Ritim Ustası

cs2de çıkartma kapsülü 2 düştü

Şimdi ne kadar ediyor bana hep kötü kasalar veriyor
  5. Ritim Ustası

Lol duo aranıyor :)

@senuzulme7 🤣
  6. Ritim Ustası

Rehber CS GO SİLVERDEN HIZLICA ÇIKMAK İÇİN 5 İPUCU

Yada yeni moda monitörün dibine girmek bunlar kör herhalde başka türlü oynayamıyorlar
  7. Ritim Ustası

CS2 Prime hesapta hile var mıdır?

Aynen arkadaşlar o kadar kolsuzum ki herkese hileci diyorum Bu da Paladins Strix videom karakter snipercı Paladins Okçu karakter videom bu oyunda karakterler hızlı iyi aim ister CS2 bu oyunun yanında trash Kısacası CS2 de ben hiç hileciye denk gelmiyorum diyenler ben hile kullansam ruhunuz...
  8. Ritim Ustası

Fazla Zaman İstememeyen MMORPG önerisi

Harbi güzelmiş ya ben nasıl fark edemedim bu oyunu anlamadım. TR ye Yulgang 2 gelmişti baya güzeldi yeterli destek verilmeyince kapandı ve EOS online gelmişti buda fena değildi. Neverwinter vardı Türkçe dil destekli oda güzeldi.
  9. Ritim Ustası

Ben ban yemedim o gün ama o gün oyuncu sayısı baya düşmüştü takımlarda bot oluyordu biraz geç doluyordu takımlar
  10. Ritim Ustası

Yemiyorlar işte sıkıntı orada yeseler oyunda oyuncu kalmaz geçen noldu bir sürü hesap banlandı sonra Valve hata oldu diye geri kaldırdılar hata falan yoktu ortada hile, makro kullanan herkes ban yedi.
  11. Ritim Ustası

Makro da hile sayılır silah tepmesini azaltıyor ve mouse a bir tıklama da daha fazla mermi atıyor ben kullandım ondan sonra haksız rekabet olduğu için onuda bıraktım öyle zevk alamıyorum kendini kandırmacadan başka bir şey değil 1704327569 Bak bu oyundan sonra benim takımda ki adam bana hileci...
  12. Ritim Ustası

Alma kardeşim ben aldım kasalar dan çıkarırım diye parasını çer çöp kasalar veriyor verdiği en pahalı kasa 20 TL onuda zar zor veriyor
  13. Ritim Ustası

Daha geçen şimdi hatırladıkça sövesim geliyor birisi absürt şekilde vurdu beni chat ten hileyi kapat dedim sonraki el bu base ten herkesi taramaya başladı rakip atar belki diye bi kaç el durdum onlarında işine geldi atmadılar onlarda karaktersiz çıktı hatta onlar bile çaktırmadan hile...
  14. Ritim Ustası

Oyunda hile kullanmayan adam gibi oynayan %1 dir geri kalan ya hile yada makrocu
  15. Ritim Ustası

The Quinfall incelemesine baktım hayal oyunu gibi geldi bana gerçek olamayacak kadar detay ve grafiklere sahip 1704287544 Soulframe vardı onunda çıkış tarihi belli değil daha
  16. Ritim Ustası

Benim anlamadığım oynayanda çok deli gibi de reklamı yapılıyor. Ben eskiden Metin 2 ciydim Knight hiç ilgimi çekmemişti girip bakmamıştım bile. Cafe de oynayanları görüyordum skiller den ortalık discoya dönüyordu bir halt anlaşılmıyordu harbi bu oyunun neresinden zevk alıyorlardı?
  17. Ritim Ustası

Dostum bunda Türkçe dil desteği varmış sabırsızla bekliyorum umarım güzeldir 1704238271 Yalnız oyunda skiller çok güzel ve vuruş hissiyatı da var. TR de sürekli reklamı yapılan Rise online vuruş hissiyatı sıfır, karakterler iç içe giriyor ws atmıyorlar birbirlerini öpüyorlar sanki. Mide...
  18. Ritim Ustası

Bu beş para etmez Battle Royal ve Moba oyunları MMORPG devrini bitirdi. Guild War 2 iyi yorumlar almış ama Türkçe dil desteği yok bi MMORPG Türkçe olmadan oynaması zor. Eskiden güzeldi MMORPG türü daha baskındı daha güzel ortam vardı şimdi ki oyunlarda o ortam yok!
  19. Ritim Ustası

CS2 cok hile var napmalıyız?

FPS oyunlarında e spocuların bile hile kullandığı tespit ediliyor bu kadar çok oyuncu kitlesi olan bir oyunda seçkin de bile bu kadar çok hileyle karşılaşmak imkansız değil açtığım konuda CS hilesi yapan birisi var ve çok fazla izlenmiş videosu yabancıları katmıyorum onlar hile konusunda...
  20. Ritim Ustası

CS2 cok hile var napmalıyız?

Biz niye güven faktörüyle uğraşlım Valve işini yapsın!
Geri