Arama sonuçları: *

1. S C O

Yardım Valorant’a Nick İkonları Gözüküyor.

Merhaba Arkadaşlar, Günaydın ilk önce arkadaşlar küçük bir sorum olacak sizlere Valorant’a oyuncuların üstünde nickler ikonu çıkıyor bunu ayarlar dan kapanıyormuş da ben bir türlü bulamadım internetten de araştırdım lakin sonuç nafile bu konu da bilgisi olan varsa lütfen bana yardım edebilir mi?
  2. S C O

Online Oyun Önerisi?

Benim genelde aradığım oyun tarzı CSGO gibi düşün yani " Birinci şahıs " Gözü ile oynamak istiyorum eğer önerdiğiniz oyunlar öyleyse bakacam. 1667976316 Yazıyı okumadın galiba, kardeşim sen " Valorant Çocukça geliyor bana beğenmedim " CSGO da eskisinden güzeldi benim gözümde Roblox diye bir...
  3. S C O

Online Oyun Önerisi?

Önerdiğiniz hepsi online oyunlar mı? şimdi, Kardeşim.
  4. S C O

Online Oyun Önerisi?

Merhaba, arkadaşlar önerebileceğiniz online oyunlar var mıdır? arkadaşlar.. yılardır bir oyun oynuyordum '' 2013 ' de başladım 8 yıldır oynuyorum bir oyunu '' lakin grafikleri değişti için artık keyif vermiyor bana, '' CSGO , POİNTBLANK , ZULA , WOLFTEAM , GTA5 , PUBG '' Bu oyunlardan artık...
  5. S C O

VALORANT Mobil Geliyor

Anlamadım Tek Konu Var 2020 De Oyun İsmini Duyurmuş 2022 Deyiz Lakin Hala Güncelleme Ve Beta Sürümün de Oyun 1659027454 Pubg Mobile Örnek Vereyim sana 2018 Yayınlandı 1 Ay Sonra Tüm Dünyaya Duyurduğu
  6. S C O

VALORANT Mobil Geliyor

7. S C O

VALORANT Mobil Geliyor

Olabilir Belki Efendim Ama Dediklerine Göre, Pubg Mobile De Oldu Gibi " Royal Pass " Olup Biraz Tuzlu Olacakmış Tabi Bunu İlk Oyunda Yapmazlar Ileriki Zamanda Yaparlar
  8. S C O

VALORANT Mobil Geliyor

Dostum Valorant Çoğu Ülkeler De Oynanan Ve Sevilen Bir FPS Oyunu , Bu Kadar Sevilen Oyun Bence Mobil Oyunda ' da Sevilip Oynana Bilir
  9. S C O

VALORANT Mobil Geliyor

Oyun geliştiricisi ve yayıncısı Riot Games, bütün dünyada fazlaca sevilen PC oyunu VALORANT’ın 1.Sene dönümüne hususi açıklamalarda bulundu. Dünyanın dört bir yanında VALORANT oynamak için her ay yaklaşık 14 milyon PC oyuncusunun oyuna girdiğini açıklayan firma, 1 sene arasında yarım milyardan...
Top Bottom