Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Valorant hesabım ne kadar eder?

Hocam inanın aklıma hiç böyle şey gelmemişti, siz söyleyince kafama dank etti ve internette bir kaç tane örneğine rastladım, adamlardan yine para istemişler ya da icraye vermişler. 1735218520 Dediğim gibi 2k'ya satın alırım ama gamermarkt üzerinden satın alım yaparım 1735218661 Valla o alan...
  2. SEmrey

Ve ayrıca dediğim gibi senin bu hesabın gamermarkt'de muadil hesaplara göre 5k edeceğini düşünüyorum orada.
  3. SEmrey

Hiç sorma şeytanla tavla oynuyor. 1735217848 Gamermarkt iyi bir site ama 18'den büyük olmanız lazım hesap açmanız için ve ayrıca kayıt olurken tc'ni falan filan paylaşıyorsun. Onuda şeyden yapıyorlar eğer hesabı geri çektiğinizde ilk önce sizle iletişime geçip ya parayı geri iade edin ya hesabı...
  4. SEmrey

istek yolladım hocam. Eğer dediğiniz gibiyse fiyatlar oturur 1400TL'ye aldığım hesaba ağlarım.
  5. SEmrey

Riskli değil mi 50m'yi de kaybedebilirsin 1735216720 Al-sat için öğrenciniz olabilir miyim :D
  6. SEmrey

Hiç fake maillere denk geldin mi hesap satın alırken 1735216337 ne owo delisi insanlar var yaw
  7. SEmrey

Haklsın, discord gibi ortamlardan satın alıp gamermarkt gibi bir sitelerde satıp sağlam bir şekilde al-sat yapılır.
  8. SEmrey

Sence marifet gibi mi anlatıyorum. Arkadaş çekemezler dediği için böyle bir şey yazdım. Ayrıca neyin doğru veya yanlış olduğu beni ilgilendirmez. Bunu arkadaşım yaptı kendi bileceği bir iş.
  9. SEmrey

Ben bu hesabı gamermarkt sitesi üzerinden aldım. Açıkcası senin aldığın 2k'lık hesaplar 5 kuruş etmez. Yarın bir gün hesabı geri çekerlerse boş bir ekrana bakıp durursun. 1735215663 En mantıklısı o haklsın valorant'a hoş geldin gibi bir mesaj geliyor. Ama onun kopyasını bile yaparlar. Dikkatli...
  10. SEmrey

adamın ilk maili verdiğini nasıl anlıyorsun ? + olarak o adama nasıl güvenebiliyorsun ilk maili verdiğine dair
  11. SEmrey

1. Çekerler, ben bunu kendim denedim ve yaptım. arkadaşım hesabını satıcam diye insta sitesine kaptırdı gittim ilk eposta sayesinde ve ilk açtığı skin, hesabı oluşturduğu tarih, kullandığı vp kodları sayesinde hesabı geri aldım. İnternet üzerinden biraz araştırma yaparak öğrenebilirsin dostum
  12. SEmrey

Mesela benim arkadaşım öyle yapmıştı. zamanında 1000tl'ye hesabını facebook'dan sattı ve yaklaşık 2 yıl sonra hesabı geri çekti sırf ilk e-postası onda olduğundan dolayı sonra hesaba bi girdi hesapta 8-9 tane vandal skini, phantom skinleri ve bıçaklar vardı 10.000tl'ye sattı
  13. SEmrey

Bu hesabı ben 1400TL'ye satın aldım. içinde bıçak olarka k/tak var ve şu an main hesabım olarak kullanıyorum 1735215014 Hesabı iyi senden geri çekmiyorlar. 1735215092 Büyük ihtimalle sana hesabın kullanıcı adı ve şifresini veriyorlar bide kendini güvende hisset diye hesabı senin e posta...
  14. SEmrey

Senin yazdığın böyle bir hesap gamermarkt sitesinde ortalama 5k dır. Daha'da fazla eder gibime geliyor. Satacaksan oradan satmanı tavsiye ederim. 2K çok gülünç bir fiyat. Ha diyorsan yok ben 2k'ya satıcam uğraşmak istemiyorum elimden hızlı çıksın o zaman bana yazabilirsin. 1735214851 siz hangi...
  15. SEmrey

Valla 2k'ya satacaksan ben alırım direkt
  16. SEmrey

5k eder hatta daha fazla bile eder. Sitelerde senin ilanına yakın kişilere bak, ortalama bir fiyat bulursun o zaman
  17. SEmrey

Brotato epic gamesde onlıne oynanırmı

Online olduğunu bende ilk defa duyuyorum. Zamanında steam bakiyesini bitirmek için öyle almıştım hiç bakmadım bile, eğer şifre veya bir şey paylaşmadan size oyunu paylaştırabiliyorsam ekleyeyim sizi.
  18. SEmrey

Valorant Hesap Satın Almak İstiyorum

Dm den skin bilgilerini ve fiyatı yazabilirsin 1723106818 1000Tl ye yakın hesap arıyorum dostum
  19. SEmrey

Valorant hesabım ne kadar eder ?

Hesabında tam olarak be olup olmadığını anlamadım ama setlere bakarak senin hesaba ben minimum 1000TL veririm
  20. SEmrey

Valorant hesabım ne kadar eder ?

Senin hesaba arkadaşlar 70tl derler, ben gözüm kapalı bu hesaba 1000TL veririm. 1723122569 Ne kadar istiyorsun, illa bi fiyatı vardır
Top Bottom