Arama sonuçları: *

1. S

Gta 5 rockstar playlist

Rockstar hesabıma giriş yapamıyorum playlistleri bulmakta sorun yok. Sanırım sadece hesaba giriş yapılıp ekleniyor, başka bir yöntemi var mı onun için buraya yazdım.
  2. S

Gta 5 rockstar playlist

Merhaba, yaklaşık 2-3 yıl önce kendi hesabım ban yediği için başka bir steam hesabı almıştım gta 5 için. Uzun süredir oynamıyorum ve bugün tekrar yükledim oyunların playlistlerini oynamak için ama aldığım hesabın rockstar hesabını unuttum veya almadım hatırlamıyorum. Bir şekilde bu hesaba...
  3. S

CSGO yeni kasa geldi !! (Para Kasma)

Premium hesabım telefon paylaşımından ban yemişti yapıcak bir şey yok.
  4. S

CSGO yeni kasa geldi !! (Para Kasma)

hesabın premium olması gerekiyor mu
  5. S

GTA V BAN HAKKINDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Zaten diyelim ki banını açtılar bütün her şey sıfırlandığı için yine bir işine yaramaz belki ismin güzeldir tek zarar o olur.
  6. S

Cs go skinimin değeri

Bazen ekleyebiliyor diye biliyorum. Benim skinim de sanırım eklenmişti. cs.money sitesine bakabilirsin.
  7. S

Csgo item takas etme

Merhaba, steam envaterimde yaklaşık 1000tl'lik csgo skini var. Takas banları 6 gün sonra biticek. Satıp yeni itemler almak istiyorum ancak hepsi hatıra item olduğu için satılması çok zor oluyor. Hatıra item kabul eden bildiğiniz csgo takas sitesi var mı?
  8. S

Gta trilogy Bedava Gelicekmi

Link atar mısınız.
  9. S

Yardım CS GO Skin Sitesi konusunda yardım

Hellcase gayet iyi bir sitedir. Csgolive ve skindrop da önerebilirim. Skindrop hariç hepsine yatırım yapmıştım önceden şuan nasıllar bilmiyorum açıkçası. Eğer skin almak isterseniz daha uygun fiyata veriyorum bu arada.
  10. S

CSGO 1 ayda 40 seviye olur muyum?

Ne işe yarıyor. Bende var ancak bir faydasını görmedim sanırım.
  11. S

CSGO 1 ayda 40 seviye olur muyum?

Konudan alakasız ancak 40 level olunca ne oluyor?
  12. S

Batihost Sunucusu Nasıl İade Edilir?

evet en az 5-6 yıllık bir site bende sunucu açmıştım ama donmalar yaşanıyordu farklı firmalara geçmiştim
  13. S

Batihost Sunucusu Nasıl İade Edilir?

iadesi olmuyor mecburen kullanıcaksın ama yinede müşteri hizmetleriyle konuş
  14. S

valorant ucuz vp güvenilir mi?

biri almış forumdan 2500vp güvenilir diyor 1619879304 https://forum.donanimarsivi.com/konu/ucuz-valorant-points-sitesi.348215/page-2
  15. S

cs operasyonu yıldız kullanmak

hayır gelmiyor
  16. S

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

bende başlamaya düşünüyorum eğer bir sorum olursa özelden yazsam cevap verir misin
  17. S

görevler de ne istiyor
  18. S

inşallah düşündüğün olur iyi para bu zaman da yararlı konu
  19. S

gta 5 yüklerken şöyle bir ekran geldi ne yapıyım korkuyorum

hesap verdim onu kullanıcak her hangi bir şey indiyse virüse benzer yazar büyük ihtimalle
  20. S

gta 5 yüklerken şöyle bir ekran geldi ne yapıyım korkuyorum

boş yapıyorsun YAPMA!
Top Bottom