Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Yardım Dolandırılmamak için ne sormalıyım

hesap alma da eğer söz konusu valorant ise alamayın. adam elini kolunu sallaya sallaya alır geri olan sana olur.
  2. Sansar Salvo

Valorant Hesap Satın Almak İstiyorum

Benim önerim almayın hocam hesap ne olur ne olmaz. Dediğiniz gibi belki güvenilirdir ama o parayı riske atmak sana kalmış.
  3. Sansar Salvo

Hocam bence itemsatis dan alın derim dediğiniz yeri pek bilmiyorum. Birde nerden aldığınız önemsiz kimse arkasında duramaz çünkü hesap satımı yasak. Arkadaş geri üstüne almaya çalıştı ama alamadı diyelim. O bilgiler ile o hesabı çok rahat banlata bilir riot gameste kanıtlayarak.
  4. Sansar Salvo

Hocam bende senin gibi aynı bütçelerde arıyordum. Araştırdım ve fark ettimki gmail üstüne alsan bile hesabı açan kişi hangi gün açtığını ve ilk eklediği arkadaşı veya anahtar kelime şifre koyduysa sen onu kendi gmailene alsan bile 1 yıl sonra kafasına göre tekrar üstüne alabiliyor hesabı.
  5. Sansar Salvo

Robloxa erişim engeli getirildi (kesin)

Hocam baktimda harbi kapatılmış. 🥲
  6. Sansar Salvo

Robloxa erişim engeli getirildi (kesin)

Haftada zaten birkere olan şey bu. bilgisayar üzerinden Chrome aracılığı ile giremezsiniz çünkü bakımda. Ama mobil veya Microsoft store kullanarak elde ederseniz girebilirsiniz. Yani ilk defa mı karşılaşıyorsunuz bunla.
  7. Sansar Salvo

Forum Üyelerinin Online Oyunlardaki Rankları Ne?

Unturned : babayım
  8. Sansar Salvo

10tl csgo skin önerisi

awp ye varmıdır peki 10 TL'ye
  9. Sansar Salvo

10tl csgo skin önerisi

şatafatlı olmasına gerek yok ak 47 ye arıyorum
  10. Sansar Salvo

minecraft factions sunucu onerisi

piyasadakilerin hep 20 10 aktif yokmu craftrise disinda 100 150 aktif alan factions sunucusu
  11. Sansar Salvo

Minecraft Shader fps dusuklugu

Yeni 1.17 ile optimizasyon çöp oldu benim PC kötüydü yinede 120 FPS fln aliyodum artık 60 alıyorum
Top Bottom