Arama sonuçları: *

1. Snowsat12

CS2 inferno'da Carbon vuruşum

Hocam bugün bi aksilikten dolayı format attım oyunlar duruyor farklı ssd'de ana ssd'yi sıfırladım umarım ayarlarım duruyordur senkronize ettim oyunu gerçi
  2. Snowsat12

Hocam valla pc'de olmadığımdan bakamıyorum da şu eli biraz ortaya aldım biraz oyunu daha canlı yaptım zaten carbon attığım videoyu izlemişsen canlılığı da görmüşsündür birde hassasiyet ayarları falan var 1714569184 Csgo'yu özlemişim sanırım :D
  3. Snowsat12

Valla ben internetten bulmadım full kendim ayar yapa yapa bana uygun ayarları buldum 1714558070 İnfeno'da awp sıkıntılı diyorlardı üstüne böyle bi carbon atması nasıl klasik
  4. Snowsat12

Hocam valla hayatın da oynadığı max oyun pubg mobile olan bir arkadaş var cs prime aldırıp cs'ye başlattım 100 saati geçti oynama süresi şans eseri carbon attı oda deagle ile double shot diyordu
  5. Snowsat12

Ah be hocam
  6. Snowsat12

O klasman
  7. Snowsat12

Normalde Herkes'e atmam bu vuruşu adamlar ırkçılık yaptı haklarını verdim.
  8. Snowsat12

CS2'de Aimim sizce nasıl?

Hocam öyle e-spora gibi bi hayalim yok aslında sadece hobi olarak giriyorum takılıyorum bi iki el atıp cıkıyorum öyle günde 4 5 saat aim veya günde 15 20 maç atmıyorum öyle yapsam baya gelişirim belkide fakat dediğim gibi
  9. Snowsat12

Hocam obs kayıt programında filtre ekledim aslında bu kadar bendede canlı değil
  10. Snowsat12

Sadece bir oyunda ki kill aldığım kesitleri koydum
  11. Snowsat12

Laptop Aşırı Takılma Oluyor

Termal macun yeniledin mi işlemci ve ekran kartının
Top Bottom