Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

Tam her şeyin oturup hedefine baktığın ve yeni gelecek sorunlarının başladığı yıldır 21-22. O zamana kadar toparlarsın. Bakma ben de ne zaman bunlar bitecek dediğimde 18'dim. Üniversite sınavı stresi yıpratmıştı. Şu an 24'üme giriyorum. O zamana dönüp o halime bir şaplak atasım geliyor şu an :kekw:
  2. StrangerIX

Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

Atlatıyorsun. Sabret. Söylediklerine göre benzer şeyleri yaşamışız. Şu anki halinden anlayamam ama senin yaşlarında benzer şeyleri yaşadım. Arkadaş çevren yoksa yavaştan oluşturmaya başla ve dört elle sarıl. Seni en rahat arkadaş ortamın geçirir bu durumundan. He bir de, antidepresandır...
  3. StrangerIX

FC 26 Proclubs için takım arkadaşı arıyoruz.

Bu yeni birden fazla takıma katılma olayından gelebilirim belki sizin takıma da. Eğlenceli olabilir.
  4. StrangerIX

Ac unity halen co-op oynanılıyor mu

Oynanmıyor hocam. Modcular yapmadıysa bir yöntem, sanmıyorum olacağını. Desteği keseli baya oldu.
  5. StrangerIX

CS 2 için 1800 DPI - 1.90 sens çok mu fazla

1600, 1.30 bende ama mouse hareketlerinde atiksen, benim gibi bilekten tutmuyorsan mouse'u yükseltebilirsin. Bana 1.30 yeterli geliyor. Hatta bazen bir tık fazla bile gelebiliyor.
  6. StrangerIX

CS 2 için 1800 DPI - 1.90 sens çok mu fazla

1600'e indir bari.
  7. StrangerIX

Bynogame gibi site önerisi

oyuneks diye bir yer görmüştüm, aynı mı bilmiyorum
  8. StrangerIX

Cs2 hile adam ile oynamak ban yedirir mi

Devam kral gittiği yere kadar :kekw:
  9. StrangerIX

Battlefield 1 mi almalıyım Battlefield 5 mi ?

Hocam bi ara fiyatları çok ucuzdu hatta galiba bedava falan da oldu bir dönem. Keşke o zaman yakalasaydınız. Bence çok da arkadaş çevreniz yoksa oynamak için BF1'i deneyin derim. Hikaye anlatım ve sunumu daha başarılı BF5'e göre. Ama varsa arkadaş çevreniz BF5 biraz hızlı olduğundan daha...
  10. StrangerIX

Battlefield 1 mi almalıyım Battlefield 5 mi ?

Bf1 oynanış açısından temasına daha oturmuş bir oyun. Bf5 biraz daha hızlandırılmış hali. İkisinin de atmosferi güzel ama. Geniş çaplı savaşları seviyorsan ikisi de güzel.
Geri