Arama sonuçları: *

1. Swerv

LoL'den keyif alamamak

uzun bir ara ver 1-2 ay falan sabret girme sonra zaten özlüyorsun
  2. Swerv

Apex Legends 200 ping sorunu

dosyaları doğruladın mı? silip yüklemeyi denedin mi?
  3. Swerv

Lol açılmıyor yardım

sunucularda sorun var bizde de girmiyor.
  4. Swerv

CS2 SİZCE NE ZAMAN ÇIKAR

bence danger zone eklenebilir cs2 ye
  5. Swerv

Yardım CS2 Rank Açılmasına Rağmen Hâlâ Düşmedi

2022 de açıldı
  6. Swerv

Yardım CS2 Rank Açılmasına Rağmen Hâlâ Düşmedi

arkadaşlar rankı açtık ve hesap prime hesap, 2 gün geçti rank açalı neden hâlâ düşmedi oyun
  7. Swerv

CS2 Alabilmek İçin Yoldaş Rankımız Olsa Yeterli mi?

peki seçkin modu yerine dust2 seçsem ona girsem rank atlar mıyım? yani rank açabilir miyim? 1693659441 ben denedim zaten performans berbat, yine de online oynarım.
  8. Swerv

CS2 Alabilmek İçin Yoldaş Rankımız Olsa Yeterli mi?

arkadaşlar cs2 gelmesi için yoldaş modunda rankımız olsa gelir mi?
  9. Swerv

Yardım sadece LoL oynarken bilgisayarım aniden donuyor

drop mu yiyorsun bildiğin donuyor mu? oyun içindeyken oyun ayarlarına girip hareket öngermeyi açıp deneyin. Ve fps yi sabitleyin
  10. Swerv

LoL arkadaşlığım ve sesimle ne yapabilirler?

çıkmaz da discordda 13 ten küçük bir sayı tek başına yazma.
  11. Swerv

LoL arkadaşlığım ve sesimle ne yapabilirler?

zaten discorda kayıt olurken doğum yılını 11 yaş'a tekabül edecek şekilde girmiş olamazsın yoksa direkt hesap açamazdın discord izin vermezdi. 18 yaşında da olsan, 13 ten küçük bir sayı yazdığında seni reportladıklarında hesabın 1 gün içerisinde fln askıya alınıyor sonra mail atıp kimliğini...
  12. Swerv

Yardım (Çözüldü) Steam Cüzdan Bakiyemle Arkadaşıma Oyunu Hediye Edebilir miyim?

arkadaşlar steamde ki cüzdan bakiyemle arkadaşıma hediye olarak oyun atabiliyor muyum? dying light 2 bende var hediye olarak atacağımda atılıyor mu?
  13. Swerv

Valorantta silverdan demir 2 ye düştüm...

tek kaybetme sebebin smurfler, başka bir açıklaması olamaz, gümüş olmak bir başarı değilde demire düşmek bir başarı öbür türlü. kendine en uygun sensi bul aimini geliştir oyun bilgini geliştir aim takibi yap poligon da orta modda 20+ vurabildikten sonra zor moda geçip 10+ üzeri vur hiçbirini...
  14. Swerv

Valorant düşük FPS sorunu / Ryzen 3 3100 / GTX 1650 Super

İşlemcin intel, o değerleri alman normal. Ryzen de ise 3100 e göre normal geldi, eğer youtube testinden 3100 + gtx 1650 sistem 300 alıyorsa muhtemelen oyunun eski zamanlarından kalmadır.
  15. Swerv

Valorant düşük FPS sorunu / Ryzen 3 3100 / GTX 1650 Super

Grafik ayarların nedir?
  16. Swerv

Valorant Rekabetçi devre dışı

evt
  17. Swerv

Valorant Rekabetçi devre dışı

gece 12 de geliyor
  18. Swerv

Valorant Yağmacı 2.0 Nasıl Buldunuz?

phantom spectre ve ghostun animasyonu çok kötü buldum sanki bilerek kısaltmışlar gibi animasyonu çok kısa, renkleri güzel yapmışlar ama, odininde ateş ederken çıkardığı sesi beğenmedim + olarak keşke asil 2.0 da olduğu gibi öldürüş animasyonunu da değiştirselerdi eskisi gibi olması üzdü, oyuncu...
  19. Swerv

VALORANT Mobil Geliyor

umarım wild rift vakası çıkmaz.
Top Bottom