Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Forza horizon 4 Sürekli Hazine adasına atıyor

Öncelikle konuyu alakasız mesaj sebebiyle kirlettiğim için özür diliyorum. Moderatörlerin "en iyi cevap" verme yetkisi olsa bile bu konuya yönetici bakıyor. En iyi cevapları seçenler yöneticiler. En iyi cevap ile çözüm arasında fark var. Farklı forum sitelerinde çözüm seçilirken bizde en iyi...
  2. Toxpox

Yardım Valorant Super Dash ban sebebi mi ?

Oyun açıklarının kullanılması da ban sebebi. Yapma.
  3. Toxpox

LoL giremiyorum Nasıl Çözerim

https://status.riotgames.com/lol?region=tr1&locale=tr_TR Genel sorun.
  4. Toxpox

Virüssüz oyun sitesi (gerçekten güvenilir)

Herhangi bir şekilde böyle bir içerik sunan website bağlantısı paylaşamayız. 🙁 Fiyatların çok yüksek olması ne kadar kötü de olsa korsan kullanım veya paylaşım illegal olarak geçtiği için bu durumda yardımcı olamayacağız. İndirimleri takip etmekten başka bir şey gelmiyor elden. İyi forumlar.
  5. Toxpox

Valorant CS:GO'yu bitir mi

Çıktığında da "CS'yi bitirdi ya" diyorlardı...
  6. Toxpox

Hattori nin hangi rengi daha güzel (Brawlhalla)

Oyun içinde kullanılacak eşyanın konu dışında olmasına gerek yok. Bunları kullanacağın yer oyun içi çünkü.
  7. Toxpox

cs go afk bırakırsak ne olur

Evet, süre cezası alabilirsiniz. AFK cezası verilirken sadece oyundan çıkıp çıkmamana bakılıyor yani karşı takımdaki hile ile sizin AFK cezanızın alakası yok.
  8. Toxpox

Need For Speed Payback Çapraz Platform Var Mı ?

Hayır, Payback'de Cross-Platform desteği yok.
  9. Toxpox

wtfast tarzı uygulama

Kill Ping vardı ve WTFast'den daha ucuz. Daha iyi olup olmadığını bilmiyorum.
  10. Toxpox

CS:GO da Haksız Yere Vac Ban Yedim

Yanlış hatırlıyorum sanırım. Umarım kısa zamanda çözülür.
  11. Toxpox

Bu forumda bile var. @dost ayran
  12. Toxpox

5 günden daha azdı ama kaç gün bilmiyorum.
  13. Toxpox

Haklısın fakat son birkaç ban dalgasında hatalı banlamalar oldu. Birçok arkadaşımın hesabı ceza aldı ve destek ile iletişime geçtikten sonra düzeldi.
  14. Toxpox

Forza Horizon 4 "Online" için sistemim uyuşuyormu?

Bağlantı sorunu. Sol alttaki arama çubuğuna "Xbox ağı" yazarak çıkan ayarlar bölümüne girin Eğer bu kısımda bağlantı hatası yaşıyorsanız; Arama çubuğuna CMD yazın sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın "netsh int teredo show state" komutunu yazın "state: offline" yazısını görüyorsanız "set...
  15. Toxpox

Forza Horizon 4 "Online" için sistemim uyuşuyormu?

Sisteminiz gayet yeterli. Online girmeye çalışırken ne tür uyarı veya hata alıyorsunuz? İnternet bağlantınızda herhangi bir problem var mı?
  16. Toxpox

DDoS atacak var mı? (başlık)

TCK 243 ve 244 var. Olmasa neler neler ama işte var.
  17. Toxpox

Minecraft Sunucusu İçin Bu Makine Yeter Mi?

Hocam sizin server'ı da benim PC ye taşısak? iyi para varmış diyorlar. Şimdi ne kadar ödüyorsanız 1/4 üne anlaşırız.
  18. Toxpox

Donanım Arşivi Oyuncuları

KaanCK ya şimdiden elveda
  19. Toxpox

CS GO HATA ALIP DURUYORUM

Defender i niye kapatıyorsun hocam? :D daha detaylı seçeneğini seçip iyice hepsini kontrol edin.
  20. Toxpox

CS GO HATA ALIP DURUYORUM

Görev yöneticisinden arkada çalışan uygulamalara bakar mısın?
Top Bottom