Arama sonuçları: *

1. TuFFuRRY

RDR online Photo mode

Öncelikle Herkese Merhabalar bahsetmek isteğim şey oyunlarda ss alıyoruz güzel manzaralı ve Bu RDR story modda var iken online da bu seçenek yok sergilediğim fotodaki sağ alttaki yazıları kaybettirecek yani (Yapay zeka) Fotoraf Edit programı varmı önereceğiniz ?
  2. TuFFuRRY

Forza Horizon 4 aktif olarak oynayan var mı ?

Ben denk gelirsem seni Tag'lerim buraya yine Bakarsın Link'lere 1607207541 Çok sağolasın Eray dostum, İnşallah dediğim gibi İhtiyaç olursa herzaman gelirim, Gazlarız hep beraber -_-
  3. TuFFuRRY

15 saat sonra bitiyor indirim hocam
  4. TuFFuRRY

Est. Abi Kimse kimseden büyük değil hepimiz eşitiz 1607205172 DLC ler indirime girecektir hocam yeterki sen gözden kaçırma yeterli zaten yenisi yolda 1 sene daha gider bu oyun
  5. TuFFuRRY

Geçen maç Bruhh 3 round 2 1. lik ve Galibiyet :)
  6. TuFFuRRY

Ekleyen yok kimseler ? Nick yazın isteyenler ben ekliyeyim ? -_- 1607204587 Olsun sonra Upgrade yaparsın ;)
  7. TuFFuRRY

https://www.durmaplay.com/tr/store/forza-horizon-4/buy/forza-horizon-4 Key olarak atılıyor hocam bunu değerlendir istersen 5 yıldır Burdan oyunlarımı alırım.
  8. TuFFuRRY

Hocam Rakam yazıyor, Bu arada sadece Bu aralar yoğunluk olarak Forza oynuyorum dediğin oyunu bırakalı baya oldu valorant hiç oynamadım -_-
  9. TuFFuRRY

tabii ki Ekle ranked maçım bitsin buluşalım hocam ;)
  10. TuFFuRRY

Beklerim Eklemek istersen eğer buyur ?
  11. TuFFuRRY

:D Ekle Takılırız bir ara ;) 1607203184 Hayırlısı be hocam Forza horizon 5 çıkıyor zaten bakalım
  12. TuFFuRRY

Hergün forza'da ranked atmaktayım Her akşam oyundayım hala aktif olarak oynuyorum ben diyen varsa Ahan daa Xbox nick'im Buda Discord ekleyen ekleyebilir
Top Bottom