Arama sonuçları: *

1. Uygâr

CS:GO Maç Bulma Süresi ve Rank Sorunu

Evet hesap yeni olunursa 10 maç atılır bunu zaten biliyorum. Hesabımda bir sürü maç atıldı. Ayrıca kapsül alayım dedim aldım 3 liram vardı 1 liraya düştü ama kapsülü hiçbir yerde göremiyorum. Bunun sorunu ne? Sanırsam steam sunucularında bir şey var.
  2. Uygâr

CS:GO Maç Bulma Süresi ve Rank Sorunu

CS:GO gireyim dedim ve rekabetçi rankımın olmadığını sadece yoldaş rankımın olduğunu gördüm. Üstüne üstlük rekabetçi rankımı açmam için 10 maç atmam lazımmış. Bu benimle alakalı bir sorun mu yoksa başka bir şey mi. Ayrıca oyun bulma süreleri de 14-15dk. Şimdiden yanıtlayan arkadaşlara teşekkür...
  3. Uygâr

Valorant Londra sunucusuna geçme deneyimim

High elo için aynısını söyleyemeyeceğim. Şahsen Türkler için Türkiye serveri daha iyi. Toxicleri de muteleyin pingleyerek versin infosunu kimseyle uğraşılmaz bu oyunda.
  4. Uygâr

Hiçbir Origin Oyununa Giremiyorum!

Geçenlerde Battlefront 2 girmiştim ilk başta giriliyordu, oyun açıldıktan 30 saniye sonra atıyordu. Battlefield 1 indirdim bugün bunda da aynısı oluyor. Ne yapmam lazım?
  5. Uygâr

Valorant Elo Boost Nereden Yaptırılır?

Yok çocuk iyi oynuyor onda sorun yok gayet te elmas gibi oynuyor ama çıkmak için uğraşmak istemiyor. O kadar flamer gelecek troller gelecek fln direk elmas olmak istiyor yoksa çocuk baya iyi.
  6. Uygâr

Ben zaten bu kafadayım ama arkadaş öyle istiyor. Yapacak bir şey yok. Kendi elomda da fazla elo boostla gelen olduğu için kimseye önermiyorum.
  7. Uygâr

Sanmam.
  8. Uygâr

Olaaar.
  9. Uygâr

Elosu yüksek bi tık aslında plat 3 ten elmas 1 e çıkmak istiyor. 1604469730 immo3.
  10. Uygâr

Nopeee. Kimseye kötüsün dediğimi hatırlamıyorum :D immo 3 üm ben.
  11. Uygâr

O da doğru. Bu yazılanları arkadaşa göstericem inşallah kendisi çıkmaya çalışır.
  12. Uygâr

Olm hesap çalamazlar la çalsalar bile hesabın ne zaman oluşturulduğunu fln her şeyini bildiği için çocuk geri alır tek ihtimal ban ya da elo düşmesi.
  13. Uygâr

Olm ben immo3 üm boostlayacağım çocuğun hesabına bir şey olur diye boostlamıyorum o yüzden bu yola başvurdum. Demek yapacak bir yer yok üzdüü.
  14. Uygâr

Güvenilir olmadığını biliyorum daha önce yaptırdım ve memnunum diyenler oluyor ya güvenilirden kastım o. 1604469089 Tanıdık yapan da yok ki ben çok kişi tanımıyorum takımım var 5 kişi girip girip çıkıyoz kimse elo boostla uğraşmıyor.
  15. Uygâr

Arkadaşım dedi ben boost yaptırmak istiyorum bende kendin oynayarak çık hiçbir şey elde edemezsin fln dedim dinlemedi bende onu kırmak istemedim ve şuan güvenilir elo boost yeri arıyorum. Daha önce yaptıran arkadaşlar varsa konuya gelebilirse sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  16. Uygâr

Sistemim yeterli fakat Cs go kaldırmıyor

Hü 😭
  17. Uygâr

Olum gızgın atma la @Asag
  18. Uygâr

Ih görmedim.
  19. Uygâr

İşlemcin ve ekran kartın nedir? Ayrıca sisteminde kaç gb ram var?
  20. Uygâr

League Of Legends Yeteneksiz Heroları

Master yi. Oynayabilirsen riven var earlyde kasıp taşıyodum ben ama zor hero öğrenmen zaman alır master oyna geç.
Top Bottom