Arama sonuçları: *

1. Vuudx

LoL Hesabi almak istiyorum

NERDEEEEEE, luften yazar misin
  2. Vuudx

Haci biraz gec oldu onun icin :D. westte zaten 730 level hesabim var ama trde de guzel bir hesap alm almak istiyorum 1736961702 Hocam biraz arastiricam, bulamazsam sana donus yapabilirim
  3. Vuudx

Hacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
  4. Vuudx

...

Buyuk ihtimalle hicbirsey yapamazsin, arkadasin da dedigi gibi zaten yasak olan birsey
  5. Vuudx

Online oynanabilecek korku oyunu tavsiyesi

Hocam coktan bulastim da 250leveli gectim, sonra dedim yok olmuyor, saldim
  6. Vuudx

Kolum yok
  7. Vuudx

Arkadaslarimla oynanabilecek online korku oyunu onerir misiniz?
  8. Vuudx

Lol pbe hesabına giriş yapamıyorum

Sistem degisti ise bilmiyorum ama hem valorantta hem de lolde normalde sen e postani giriyorsun ve senin bu hesapta banin var mi veya toxic misin diye inceliyorlardi ve ona gore izin veriyorlardi, ben kayit olurken normal hesabim ile basvurmustum
  9. Vuudx

Lol pbe hesabına giriş yapamıyorum

Hocam PBE de nasil bir hesap daha actiniz? PBE icin ban yememis hesapla dogrulama falan yapiyorlar, dogru hesabi actiginiza emin misiniz?
  10. Vuudx

açık dünya & fps oyun önerisi

Şuan 2 Prototype oyunu da indirimde, ilki biraz eski kalsa da 2.si oynanabilir bence ama oynarım ben bunu dersen 1.sinin hikayeye etkisi var söyleyeyim
  11. Vuudx

Yağmacı bıcak 2379 vp ye alınır mı?

Bence o kadar güzel bıçak değil, fiyatı uygun ama oynaması hiç zevkli değil
  12. Vuudx

Valorant fareyi hareket ettirince oyun droplanıyor

En başta oyun içi sandım ama sonradan farkettim ki sırf oyun içinde değil, mağazada ve lobide bile oluyori bunu çözmenin yolu var mıdır?
  13. Vuudx

League Of Legends etkinlik kartı

Sınırı yok, sonuna kadar gidiyor
  14. Vuudx

Valorant Hesabımı Satacağım

Skin changerde envanterde skin olmuyor, sadece oyun içi değişiyor, illa çok istiyorsa yayından baksın, ısrarla kendim bakacağım diyorsa hesabını alıp gitmek istiyordur
  15. Vuudx

LOL Sana Özel Mağaza Geldi

Leşin de leşi çıktı bana
  16. Vuudx

Lolde en kısa yoldan şampiyon nasıl fullenir?

Kankam etkinlik biletleri var onları alıyosun her 50 sembolde bi şampiyon kristali alıyosun
  17. Vuudx

gta5 fivem rezaleti.

Whitelist olayı çok normal, bence sen fivemin olayını anlamamışsın
  18. Vuudx

jax latedeki en güçlü hero mu

Hepsinin illa ctsi var ama latede -Nasus-Veigar-Sylas-Fiora- çok güçlü oluyorlar
  19. Vuudx

28 tane oyun sizce fazlamı?

Yerin varsa hayır
  20. Vuudx

Fortnite neden sevilmiyor?

Önceden ben de sevmemelerini saçma bulurdum ama şuan sevilecek bir yanı kalmadı
Top Bottom