Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Valorant'a para yatırmak mantıklı mı?

Tercih meselesi ben rahat oynadığım oyunların toplamına baya yüklü miktar yatırmışımdır pismanmiyim hayır hala yatırıyor muyum hoşuma giden skin olursa evet tercih meselesi ben oyun oynamayı seven sürekli oynayan biriyim alkol sigara bu tür şeyler gibi düşün zevkine harcıyorsun
  2. Xpertronic

Neden Oyunları Kötü Oynuyorum?

en önemli kısım oyun bilgisi dostum mükemmel aime karşı bile yeri geldiğinde kazanırsın oyun bilgisini 1. noktaya yerleştir nasıl kazanılır dersen mevcut oyunların en iyileri veya turnuvaları onları izle kim ne yapıyor nasıl pozisyon alıyor ne zaman çıkıyor vs vs gibi bunları kafana yerleştir ki...
  3. Xpertronic

Valorant FPS Sabitlemek Mantıklı Mı?

monitör 144 hz ise 144 e sabitle veya her neyse dursun herhangi lag olmuyor ben öyle kullanıyorum
  4. Xpertronic

Valorant en iyi vandal hangisi?

bende hepsi var ama bayadır köken haricini takmıyorum aşırı hoş bir skin tabi zevk meselesi arada yağmacı vs. takıyorum
  5. Xpertronic

Yardım Cs Go da başima gelen olay yardım

Bu nasıl bir hile seviyesidir arkadaş mevlanaları gördük cs de ama bu bambaşka seviye. Bu arada bir şey olacağını düşünmüyorum ama yine de oyundan çıktıktan sonra gir bi bak
  6. Xpertronic

Twitch de sadakat puani nasil kasiliyor

izleyici olarak Saat başı 220 puan veriyor abone isen 2x yap oradan hesapla
  7. Xpertronic

Valorant skin fiyatı bilgilendirilme

1775 vp
  8. Xpertronic

VALORANT Yoru'yu nasıl hızlı açabilirim?

Sol üstte görevlerin daha yapılmamış onları yap 36k exp verecektir daha seri kasmış olursun
  9. Xpertronic

Valorant Haksız Ban Yediğimi Düşünüyorum

15 Senedir oyun oynuyorum online FPS MOBA ne olursa daha haksız ban yiyen kimseyi görmedim illa ki bir şey yapılmıştır veya herhangi bir oyunda hile açmışsındır o bile başka oyunlarda banlanma sebebin olabiliyor.
  10. Xpertronic

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

elmasım şu anda kardeşim aimin daha önemli olduğu buradan belli oluyor galiba ve süreklide oynamadığım halde ?
  11. Xpertronic

ben sana şöyle diyim cs den geçtim valoranta skill kullanmıyorum bile şampiyonlarda aimimim iyi genelde cs de alıştığım gibi oynuyorum iyi de oynuyorum yani demek istediğim şampiyon bazlı çalışma değil aim geliştirme
  12. Xpertronic

aynen budur ve tabi düzenli olarak videolar izle oyunun e spor tarzı maçları falan oluyordu galiba onlarıda izle
  13. Xpertronic

Düşük dpı alışman lazım öncelikle biraz ona çalış daha sonra antrenman modun da aimini geliştir ve sürekli tilt olmamaya çalışarak oynarsan zamanla gelişirsin öyle iyi pc aldım kötü oynuyorum diye bir şey yok tamamen senin becerine bağlı pc oynatmıyor (kısmen).
  14. Xpertronic

elo helldemiyim lol

18 19 Elo hel olmuyor örneğin 19 kaybediyorsun 17 alıyorsun bu durumlar elo hel sayılır
  15. Xpertronic

GTA 5 Single Mod ile Online Mod Fps Değerleri

O zaman sıkıntı online da neyse bekleyelım belki düzlerler güncelleme ile
  16. Xpertronic

Alıyorum
  17. Xpertronic

ama şunu anlatmak istiyorum daha önce 100 120 fps alıyordum online modda son 10 gündür 60 fps falan almaya başladım onu demek istiyorum daha önce alıyordum online da 100 120 fps falan
  18. Xpertronic

daha önce online da 100 120 fps leri alıyordum şu an bu sorun başladı oyun kaynaklımı diyorsun ?
  19. Xpertronic

arkadaşlar single modda ultrada 100 120 fps arasında alıyorum daha önce online da aynı fpsleri alıyordum ama şu an 60 civarında alıyorum neyden kaynaklı olabilir ?
Top Bottom