Arama sonuçları: *

1. Yphen

Valorant hesaplarım ne kadar eder?

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi 2 adet hesabım var bana ait herhangi bir 3.parti yazılım ile kasılmadılar kendi emeğimdir ilk mail dahil vereceğim biri main diğeri smurf hesabım oyunu kitlesinden dolayı tamamen bıraktığım için satacağım ne kadar eder nasıl bir fiyat koymayalım yardımcı...
  2. Yphen

Valorant hesabım ne kadar eder?

beğenmedim demedim hocam teşekkür ettim sadece biraz saçma geldi dediğiniz o kadar ters konuşmanın manası yok. 1685518119 Teşekkür ederim
  3. Yphen

Radyant puanı önemli ama elo önemli değil anladım :D
  4. Yphen

Bıç var hocam koymayı unutmuşum bide 750 ₺ bu skinleri kimse hesabına alamaz hepsini bide immo elo yani ama teşekkür ederim.
  5. Yphen

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi hesabım ne kadar eder satmayı düşünüyorum ilk mailli vereceğim içindekileri aşağı bırakıyorum tahmini fiyatları söylerseniz çok sevinirim. Elo: Immortal 1 Skinler : RGX Kelebek - Yağmacı Vandal - Oni Vandal - Özel Harekat Phantom - Kaos'un Başlangıcı...
  6. Yphen

Anladım teşekkürler.
  7. Yphen

İmmo eloya kadar kassam kaç tl eder?
  8. Yphen

Hocam totalde 600 TL yatırdım. 150 TL mi kanka 150 TL boş demir hesap alırsın anca :D Ayrıca 6 karakterle niye yücelik elo olmayım?
  9. Yphen

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi hesabım ne kadar eder satmayı düşünüyorum ilk mailli vereceğim içindekileri aşağı bırakıyorum tahmini fiyatları söylerseniz çok sevinirim. Elo: Yücelik 1 Skinler : Köken Vandal - Yağmacı Phantom - Yağmacı Operator - Gaia Marshall - Yitik Spectre / BP...
  10. Yphen

CSGO Prime Status alınır mı?

shiivacım ben zaten kendi fikrimi düşüncemi eleştirimi belirtiyorum muhalefet yapmanızı gerektirecek durum bir yok bir de zaten oyunun %70'i rus ve ukraynalı dolu ayrıca oynadığımız mapler Inferno / Cache / Nuke / Train / Vertigo, Harici hiç bir map oynamıyoruz her önümüze gelene de zaten hile...
  11. Yphen

Nereden mi biliyorum!? :D Gamesensim çok kuvvetli valorant'ta da öyle csgo'da da öyle attığım vuruşları adam görüp kendisi chatten "off cheat / off / cheat? / hvh?" tarzı cümleler kullanıp mola alıp oyunun içinden geçtiği için hile olduğunu biliyorum ya da bunların hiç birini yapmayıp çok fazla...
  12. Yphen

Hocam 2015'ten beridir csgo oynuyorum yapmayın gözünüzü seveyim global'e kadar rank kasmış biri olarak söylüyorum hadi benim factor düşük 8 arkadaşız 8'mize de mi denk geliyor yani size gelmediğini siz nereden bilebilirsiniz legit kavramı çok kapsamlı bir şey size denk gelmeyen başkasına da...
  13. Yphen

Evet oynuyorum arkadaşlarla gerek yoldaş gerek normal giriyoruz ve elbet bir legit hacker geliyor gelmeme gibi imkan çok az şu bir gerçek ki csgo'ya hile yapmakta basit hile kullanmakta basit valorant'ın en azından anti-cheat sistemi biraz daha iyi algılayabiliyor tabi son olaylardan sonra ne...
  14. Yphen

Ranked kasacaksan eğer bil ki free versiyonda da prime status'ta da her türlü hileler geliyor gerek legit gerek rage şunuda bil sen hile açmasan bile oyunun büyük kitlesi olan ruslar herkesi hileci sandığı için ve sırf sen iyi oynadığın için chatten sana 2 uyarı yazarlar hileyi kapat hile misin...
Top Bottom