Arama sonuçları: *

1. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

:peeposad2:
  2. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Yeni çıkan oyunlar'dan oynanabilirliği olan bir oyun yok mu ya? Rito'da çıkarıcam çıkarıcam diyip çıkaramadı hala.
  3. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Warframe eskiden oynadım hocam çok fazla combat akışı olan bir oyun değil çok fazla aynı şeyleri tekrarlatan ve sadece build üzerine giden bir oyun şuan değişti mi bilmiyorum ama en son bu şekildeydi.
  4. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

POE2 ve POE direk başımı ağrıtan sıkıcı bir oyun serisi benim için bir gram zevk dahi almadım o yüzden oynamam bir daha.
  5. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Elder Scrolls ilgimi çekmiyor hocam teşekkür ederim.
  6. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi F2P vey P2W olmasının bir önemi yok dövüş mekaniklerinin ve grafiklerin güzel olduğu için BDO tarzı MMORPG oyunu arıyorum bildiğiniz veya oynadığınız oyun var ise yazarsanız çok sevinirim. Not: Silkroad - Metin2 - Knight - Rise Online - New World - Lost...
  7. Yphen

CS2 Skin satış yeri önerisi?

Anladım tamamdır zaten ***** saçma teklif veriyorlar bıçağa :D
  8. Yphen

Anladım teşekkür ederim Crypto çekim ile Banka Havalesi arasında ki süre farkı nedir csfloatta? Bir de bynogame 4k kesiyor şuan üründen bi 4k'da parayı çekerken mi kesecek?
  9. Yphen

29k'ya kadar gösteriyor hocam
  10. Yphen

CSFloat'ta skinin fiyatını çok düşük gösteriyor hocam global markete göre sebebi nedir?
  11. Yphen

Tamamen şans meselesi ama arkadaşın dediği doğru tüm paranı kasa açmaya verme.
  12. Yphen

Sağolun hocam evet ben çıkardım inşallah.
  13. Yphen

Skeleton Knife - Tiger Tooth (FN) / Glock - Şinobu
  14. Yphen

Dostlar selamlar elimde 1 bıçak 1 glock var bunları satmak istiyorum nereye satabilirim en düşük komisyonlu ve güvenilir şekilde bynogame hariç?
  15. Yphen

Valorant hesaplarım ne kadar eder?

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi 2 adet hesabım var bana ait herhangi bir 3.parti yazılım ile kasılmadılar kendi emeğimdir ilk mail dahil vereceğim biri main diğeri smurf hesabım oyunu kitlesinden dolayı tamamen bıraktığım için satacağım ne kadar eder nasıl bir fiyat koymayalım yardımcı...
  16. Yphen

Valorant hesabım ne kadar eder?

beğenmedim demedim hocam teşekkür ettim sadece biraz saçma geldi dediğiniz o kadar ters konuşmanın manası yok. 1685518119 Teşekkür ederim
  17. Yphen

Radyant puanı önemli ama elo önemli değil anladım :D
  18. Yphen

Bıç var hocam koymayı unutmuşum bide 750 ₺ bu skinleri kimse hesabına alamaz hepsini bide immo elo yani ama teşekkür ederim.
  19. Yphen

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi hesabım ne kadar eder satmayı düşünüyorum ilk mailli vereceğim içindekileri aşağı bırakıyorum tahmini fiyatları söylerseniz çok sevinirim. Elo: Immortal 1 Skinler : RGX Kelebek - Yağmacı Vandal - Oni Vandal - Özel Harekat Phantom - Kaos'un Başlangıcı...
  20. Yphen

Anladım teşekkürler.
Geri