Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

CS:GO için son gece(40 GB) güncelleme🫡

ya bugun girip de oynayamadım diye yanıyorum bide ben cs2 de bi kaç el attım beni hiç sarmadı go yu sabahlara kadar deli gibi oynarım ama cs2 hiç sarmadı inşallah gitmez
  2. ahmet enes çakırcı

the long dark arkadaşı arıyorum

The long dark tek kişilik değilmi?
  3. ahmet enes çakırcı

İnceleme CS GO VS VALORANT (TARAFSIZ İNCELEME SON NOKTA)

Cs go yu baya ni zamandır oynuyorum ta ilk dönemlerinden beri parayla satın almıştım gerçekten cs daha iyi ya tüm arkadaşlarım valo oynuyor dedim bende bi indiriyim yok olmuyo çok kötü oyun 1 el atıp basıyorum alt f4 ü beni çıldırtan şey daha yeni yetme bebelerin rgb +100fps diyen veletler eline...
  4. ahmet enes çakırcı

Arkadaşlarla oynanacak oyun önerisi

İnşallah
  5. ahmet enes çakırcı

Yapma bee oyun için incelememi bıraktım
  6. ahmet enes çakırcı

Birde Dinner Runners oynamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlarla 3 kişiydik 2 liramı neydi para kalmasın komple bitsin diye aldık yaklaşık 1 saat oynadık alır almaz gülme krizine girdik baştan aşağı ya her yerimizden ter aktı o kadar zorki 3 kişi 4 kişi olsa ama o kadar zorlanmassın onada bi bakın...
  7. ahmet enes çakırcı

Kendim hepsini 4 kişi oynayamasamda çok eğlenceliler tavsiye ederim savaş ve aksiyon dolu blazing sails gemiyle giderken yandan başka bi gemi gelmesi top atma falan o telaş çok iyi
  8. ahmet enes çakırcı

The Forest,Vallheim,Party Panic,Gang Beast, Devour, Ball 3d,blazing sails,garrys mod (genellikle 4 kişilik ekiple oynanacak eğlenceli oyunları yazdım şahsen ben çok eğleniyorum the Forest ve vallheim hayatta kalma olarak yazdım party panic Gang Beast ball3d garrys mod eğlenmek için yazdım devour...
  9. ahmet enes çakırcı

Ne tür bi oyun arıyorsunuz
  10. ahmet enes çakırcı

CS:GO seçkin almaya değer mi?

Hayırlı olsun bunun üzerine bi cs go turnuvası mı yapsak
  11. ahmet enes çakırcı

Faceit Premium vs CS:GO Premium

Pre den bahsediyorum 10 maçta 1 2 diyosun ya o bile gelmiyor bana
  12. ahmet enes çakırcı

Faceit Premium vs CS:GO Premium

Şuan bence o kadar çok hile yok
  13. ahmet enes çakırcı

İlla çıkartır zamanla 1676205911 Yeni bi kasa geldi mesela revolution case diye ilk gün 356 TL ydi büssürü düşüren oldu düşürmekte çok zor bir şey değil 1 kerede bile çıkarabilirsiniz böyle durumlarda 1676206124 Bir de cs herkezin gözünde hile olarak tanımlanmış bildiğin şuan ben prime hesapla...
  14. ahmet enes çakırcı

1 aydır her gün neredeyse cs go oynuyorum hesabım seçkin kasa baya bi düştü bi 70 TL kazandım hile de hiç gelmedi ama 250tl biraz fazla bilemem ben 20tlyken almıştım oyunu o yüzden direk prime oldu hesap
  15. ahmet enes çakırcı

steam csgo çıkan sandıkları

Sat gitsin kanka anahtarlar pahalı alsan bile ne çıkacağı muamma
  16. ahmet enes çakırcı

GTA 5 Online Arkadaş Bulma

O'Conner#0815 765 level alın teri
  17. ahmet enes çakırcı

Steam Hesabımı Nasıl Koruyabilirim

Steam guard koyabilirsin her girişinde telefonuna kod gidiyor kod u girmeden giremiyosun hesabının çalınması neredeyse %0 a düşüyor
  18. ahmet enes çakırcı

GTA playliste adam arıyoruz!

Cuma gelirim
  19. ahmet enes çakırcı

GTA 5 Online Oyun Arkadaşı

O'Conner#0815 şuan şehir dışındayım yarın pc de olucam pc yeni daha yükleyemedim gta yı bi 3 gün sonra falan yüklerim 700 level falanım
  20. ahmet enes çakırcı

GTA 5 Online Oyun Arkadaşı

Yaşlar kaç bu arada benim 14 de sorun olurmu ona göre dc at atıcam
Top Bottom