Arama sonuçları: *

1. B

Lol fps sabitliyor vsync kapalı

bulamadım :/ 1658010026 çözümü yok mudur yani
  2. B

Lol fps sabitliyor vsync kapalı

Lol fps mi 75 e sabitliyor genelde bazenler sabitlemiyor onun dışında oyun ortasında kafasına göre bir anda fpsyi 56 ya sabitliyor vsync falan kapalı çok saçma bir olay lütfen yardım
  3. B

Valorant FPS dalgalanması!!

bende de aynı problem vardı valorantı sırf bu yüzden discord kapalı oynuyordum arkadaşlarımla lobide bir 8 gb ram daha aldım ve şuan sıkıntım yok
  4. B

VALORANT Server Çöküntüsünü Bilerek Yapmış Olabilir

bence olmaz binlerce kişinin oyunu gitti
  5. B

Yardım Valorant Bedava Skin Nasıl Alınır?

birdaha ki pass belli olmadı ki? +olarak bu pass te frenzy veriyor classic vermiyor
  6. B

oyunda başka bedava skin alma yöntemi şuanlık yok belki birdaha ki pass de beleş olarak vandal skini verilir
  7. B

battlepassların 51.seviyesinde bedava skin olur geçen pass de prizma classic vardı bunda da frenzy skini var
  8. B

Valorant Marketimde Asil Vandal var sizce alayım mı ?

yani biraz kumar gibi bekledin asil geldi diyelim şansına ucuz alırsın e bekledin gelmedi diyelim belkide aylarca bir daha bekliceksin + olarak yani ne kadar ucuzlayabilirki bence al ama fikir senin dediğim gibi biraz kumar işi şansına güveniyorsan alma
  9. B

Valorantta sesi arttırıyorum ama artmıyor eskisine geri dönüyor

Valorantta karşılaşmaya tıklayıp esc den oyuncuların sesini arttırıyorum ancak o menüyü kapattıgımda geri 50 ye dönüyor (başlangıç haline) yani hiç artmıyor oyunun direkt ses yerinden arttır diyebilirsiniz ancak onda da lobide arkadaşım oldugu için lobiden konuşuyoruz dc den değil onun sesi çok...
  10. B

Arkadaşlar CS:GO da overwatch yapıyorum ama TP gelmiyor.

Evet, vakalarınızda doğru kararlar vererek TP kazanabilirsiniz. Birkaç vakanız sonuçlandıktan sonra yakın zamandaki vakalarınızda verdiğiniz kararların genel doğruluk oranına göre, Overwatch Müfettiş skorunuzun ölçeğine oranlı olacak şekilde, TP ödülü kazanacaksınız. Maçlarınızı tamamlayarak...
  11. B

Valorantta nasıl lig çıkılmaz

bune la
  12. B

iyon phantom vs oni phantom

bence oni 1617949047 pardon iyon yanlış yazdım
  13. B

CS:GO 2020 RMR çıkartmalarının fiyatları artar mı?

çıkartmaların çıkma olasılığı daha fazla derken herkes açtığı için dedim
  14. B

CS:GO 2020 RMR çıkartmalarının fiyatları artar mı?

kapsüllerin fiyatı düştüğü için herkes açıyor ve bu çıkartmaların çıkma olasılığı daha fazla herkes açtığı için yani fiyatları düşer bence ama uzun zamanda artabilir bekletirsen
Top Bottom