Arama sonuçları: *

1. cengizovic

[CS2] 5v5 Hazırlık Maçı İçin Takım Arıyoruz!

Ben de oynarım. Çok iyi değilim ama genelde faceit giriyoruz arkadaşlarla. Kendimi listeye koymayım ama boş olursa gelirim. .
  2. cengizovic

Yardım Ea den alınan oyun nasıl iade edilir

Oyunu bozdular zaten epey. FIFA 23 güzeldi bir nebze. Oyun fantastiğe dönüştü iyice. Hala optimizasyon sıkıntısı var. Adamlar 4090-3090-3080-3070 ekran kartıyla drop yiyor, ara sahnelerde kasmalar oluyor. EA'nın forumuna girin bir sürü konu görürsünüz orada. Oyunu iade etmene gelirsek de...
  3. cengizovic

CS2 FPS düşüşleri ve AMD ayarları

Sistemim: İşlemci : AMD R5 3600 Ekran kartı: 5600XT Ram: 16 GB Sistemde sürekli FPS düşüşü oluyor. Monitörüm 165 hz oyun içinde rekabetçide 165 hz sabit giderken ara sıra 120-140 FPS değişiyor sürekli. Dikey eşitlemeyi açtım akıcı olsun diye. Onu kaldırdığımda ise 230-260 FPS alırken oyun...
  4. cengizovic

Fifa 23 için arkadaş arıyorum. (Fifa buddy)

Onu geçen sene oynuyordum. Bu sene fifa 23. Yeni aldım hesabı
  5. cengizovic

Fifa 23 için arkadaş arıyorum. (Fifa buddy)

Arkadaşlar oyunu tek oynuyorum genelde. Birde oyunda yeni sayılırım. Orta halli bir kadrom var. Böyle analiz yapacak, oynayacak. Kendimizi geliştireceğimiz bir ortam olsun istiyorum. SBC, coin kasma gibi işler yapcağımız. Bol bol dostluk maçı atarız. Genelde oyunu sık oynuyorum. Varsa oynamak...
  6. cengizovic

RDR Online nasıl oynanıyor ?

Ben bunu ilk kez alacağım. Bekleyeyim mi? Hem hikayeli belki online olur ilerde.
Geri