Arama sonuçları: *

1. com2

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

şuan aktif olarak oynamıyorum ama turna2 bakın derim hala aktifse oynanır orası
  2. com2

metin2 nin her serveri p2w değildir örnek olarak benim oynadığım server da aldığın site zırh belli bir yere kadar gelişiyor ama oyunda sıfırdan bastığın zırhı daha üst seviyelere kadar geliştirebiliyorsun ayrıca sitede satılan kolyedir bileziktir ayakkabıdır bunları zaten sırf efsunlardan dolayı...
  3. com2

az önce 2 farklı hesabımı ve karakterlerimi geri kazandım verdiğin bilgi sayesinde, çok teşekkür ederim sağ olasın
  4. com2

hesaplarımıza noldu, onları hala kullanabiliyor muyuz?
  5. com2

saltanat, ekinoks, hisarmt2 vardı çok güzellerdi neden kapadılar acaba
  6. com2

65-250 turna2 var uzun süredir açık, etkinlikler sayesinde yeni başlasan bile bir şeyler yaparsın net bak bu server a
  7. com2

Xbox-steam crossplay

Steamden satın aldım hesap falan istemedi direkt oynadım online singleplayer hatta oyunu epic den alan kuzenimle bile oynadık kendi sunucumuzda
  8. com2

Xbox-steam crossplay

Yani oyunu illa Microsofttan almays gerek yok direkt oyuna Microsoft hesabı bağlayabiliyor muyuö
  9. com2

Xbox-steam crossplay

Arkadaşlar ben steamden ark survival evolved aldım arkadaşım da xboxda bu oyuna sahip nasıl beraber oynarız? Benim Microsoft store dan mı almam gerek oyunu?
Top Bottom