Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Paycell ile vp almamıyorum

Arkadaşlar paycell ile vp alabiliyordum ama şuan alırken sanal pos kapalı gibi bişey dedi napabilirim içerde param kalırmı ki
  2. E

Valorant nasıl vp alırım ?

Kimlik doğrulama şeyi iste 1751017093 Cs nadir oynuyom. Valorant hergun oynuyorum ve 3 tane adam gibi skin var
  3. E

Valorant nasıl vp alırım ?

Arkadaşlar valoda vp alıcam ama papara doğrunalık değil. Papara üzerinden epin alınıyor ama doğrulanık hesap olmadıgı için almama durumu olurmu ?
  4. E

Cs2 seçkin nasil alinir ?

Iyzico hesabı açıp oraya para atsam 1749396096 Hocam ozaman atmdejn para filan çekiliyor mu ?
  5. E

Hesap doğrunalik değil bozarmi? 1749396024 Hesap dogrunalik değil
  6. E

Arkadaşlar suanlik herhangi bir kartim yok. Papara kapandı zaten. Paycel var ama doğurunalik değil. Bazı sitelerde ise yaramıyor. Nasıl alabilirim ?
  7. E

Valorant battle pass nasıl alabilirim ?

Hocam az once paycell ile alıcakken işlem banka tarafından onaylanmadı hatası dedi
  8. E

Yüce2ydim suan yucee 1im 1743110467 hocam kartta 12 tl var deniyim kısıtlama varmı diye 1743110869 hocam klasgame 10 tl atmaya calıstım ama olmadı
  9. E

Valla hangisi olursa onla alıcam. Muhtemelen soktan alcam 1743108811 odeme yontemleri
  10. E

sokta vp satılıyor diye hatırlıyorum. İyi aklıma getirdin sagol 1743108264 klasgameden alıcamda odeme yaparken ne secerim ?
  11. E

Hocam paycell olur mu ?
  12. E

Kimlikte fotoğraf yok olsa yaparım
  13. E

valla papara kartım var ama dedigim gibi dogrulanık değil. birde ininal var ama para atılmıyor
  14. E

Sa. Bu sezonki valorant battle passınnı alıcam ama nasıl alabilirim ? ininaldan alıcaktım ininal kapanmıs. Paparada hesap doğrulanık değil.
  15. E

Gta online 3 kişi lazım

Arkadaşlar gta online heist setupları için 3 kişi lazım gelicek varmı ?
  16. E

150 Tl arkadaş ile oynamalık oyun önerisi ?

150 tl bütçe var ne önerirsiniz ?
  17. E

Gta online arkadaş varmı ?

Yok hocam sildim ben gtayı
  18. E

gel hocam
  19. E

olur hocam.
  20. E

Valorant koleksiyon önerisi

tanıdık yok ama aşırı hoşuma gidiyor. Bence oyunun en iyi bıcağı. Umarım sıkmaz.
Geri