Arama sonuçları: *

1. E

Valoranta girerken hata alıyorum

Zaten daha geçen gün yüklemiştim
  2. E

Rx6600 Asus R5 5500 16 GB ram 1689142216 Amd software vardı sildim onu ondan sonra oldu 1689142369 Amd software vardı sildim onu ondan sonra oldu ama onuda mecburen sildim çünkü valoya Yeni hesap açtım girdiğimde hem oyun hem PC kasıyor ama ana asıl hesabıma girdiğimde hiçbirsey kasmıyor konu...
  3. E

Beyler selamlar ben valoya girerken şöyle bir hata alıyorum hatanın ardından tamam diyorum uyarıyı kapatıyor ama girmiyor hata veriyor kısaca yardımcı olur musunuz
  4. E

Valorant hesap önerisi

Ama hesap olarak olsa 2k iken yatirsam 3 4k
  5. E

Valorant hesap önerisi

Raporladım hocam
  6. E

Valo hesap almak mı kendin dizmekmi

Beyler hesap almayacağıma göre ben kendimi yatırayim
  7. E

Hocam haklısınızda ben alacağım kadar oyun aldım başka almam ve de benim aylık gelirim var 1689084584 😁 Karşı tarafta tam güvence lazım
  8. E

Çok sıkıcı ama öyle 1689083399 En azından 2k ya filan dene
  9. E

Knk ben sana dolandırıcısın senden hesal alınmaz mı diyorum öyle Bir şey yazmismiyim 1689083328 İşte bu yüzden
  10. E

Ama çok pahalı oluyor öyle
  11. E

Beyler selamlar ben valoda hesap almak istiyorum ama kimseye güvenemiyorum e hesap dizsem hesap almak maddi durumdan daha iyi ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım alacağım hesabın sahibi bu arkadaş @egebaranakk0 kendisini sevdim baya ama bu devirde babana bile guvenmiyecen diyorlar...
  12. E

Valorant hesap önerisi

Tamamda ben CS sevmiyorum
  13. E

Valorant hesap önerisi

Phantom dizmem oynanmıyor vakfa tutuluyor Vandal biç ghost bunları dizerim
  14. E

Valorant hesap önerisi

Hocam ben sadece vandalda misal ejder yağmacı asıl alırım başkada almam ama bunlar herkesde var ben nasıl satayım ki
  15. E

Valorant hesap önerisi

He işte alıcı olurmu bak mesela ben alıcıydim kendim dizme kararı aldım güvensizlikdrn dolayı
  16. E

Valorant hesap önerisi

Hocam işte o 4k yaptırdıktan sonra o parayi geri nasıl alabiliriz oyundan sıkıldık bıraktık ama 4k yatırdık diyelim o parayı nasıl alabiliriz
  17. E

Valorant hesap önerisi

Siz diyonuzki illa kendi hesabını diz Ama öyle maliyeti olmazmı zaten yaptırdığımız parayı alamıyoruz
  18. E

Valorant hesap önerisi

Hocam bana bu tarz bı hesap ayarlayabilirmisin game satışda girmedjm ilan kalmadı bıktım baya
  19. E

Valorant hesap önerisi

Hocam ben orada bulamadım bi hesap 1689021503 https://www.gamesatis.com/valorant-hesap-satisi/elmas-hesap-424321 böyle bi hesap bulabilirmisiniz 1689021543 Asıl yağmacı ejder vandalli spectra si dln iyi olan 1689022095 @ZeRRaen
  20. E

Valorant hesap önerisi

Hangi site peki
Top Bottom