Arama sonuçları: *

1. emrew1

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

Hocam Valve’nin Oyunu Geliştirmesi 1-2 Yıl Sürer O Aradada Anlık Oynama 500K Altına Düşer Bile Valve Oyunu 2018’de Saldı Zaten En İyisi Biziz Diye 1622195389 Adamlar Zaten Oyundan 7-8 Yılda Parayı Kırdılar Artık İlgilenmiyorlar 1622283640 Bruh
  2. emrew1

Rüyamızda Falan Valve Oyunla O Kadar İlgilenir Herhalde Valve CS:GO’yu Salmasaydı Şuan Belki Anlık Oynanma 2M Bile Olurdu
  3. emrew1

Hocam Birimiz Bir Oyunu Sever Birimiz Öbürünü Kapıştırırız Bizde, Sizce Nasıl Olmuş İnceleme
  4. emrew1

Gartic.io İsteyen Gelsin

Odadan Atıp Duruyor Ben Açınca Biri Açıp Linkini Atsın Ben Sorunu Çözene Kadar
  5. emrew1

Gartic.io İsteyen Gelsin

Oda Kapanıp Duruyor Biri Açıp Link Atsın
  6. emrew1

Gartic.io İsteyen Gelsin

https://gartic.io/044tE3Ki
  7. emrew1

Hocam Desteğe Yazsınlar Eğer 3. Parti Yazılım Yoksa PC’lerinde Hemen Açılır Banları 1622102958 Benim Bir Arkadaşım Spike Kurulunca Kulaklığa Çok Yüksek Ses Veren Bir Program İndirmişti 3. Partiden Ban Yedi
  8. emrew1

Yani Evet 1 Ay’da Bütün Bugları Düzeltmeye Çalışıyorlar Başaramazlarsa 1 Ay Daha Falan Ama CS Tavuk Skini Getirsin
  9. emrew1

Haziranda Bütün Bugların Ve Hataların Kalkacağı Bir Güncelleme Konuşuluyor Şuan Eğer Başarırlarsa Çok Güzel Olur.
  10. emrew1

Yaptığım Hatayı Fark Ettikten 1sn Sonra Düzelttim Ama Sen Bilirsin 🆎 1622101469 Hocam Hatalarımı Söylerseniz Düzeltebilirim Hemen İlk İncelemem Olduğu İçin Hata Yapmış Olabilirim
  11. emrew1

👍🏼 Tm 🆎 Sen Haklısın 1622064772 Neyse Yarın Yükseltirim Konuyu İyi Geceler Herkese
  12. emrew1

Haklısınız Hocam
  13. emrew1

Oyunun Yapımcıları Tarafından Oyuna Eklenmediği İçin 3. Kişiler Tarafından Yapıldığı İçin Eklemedim
  14. emrew1

Fikir Soruyorum Ama Yinede Sanki CS:GO Asla Bitmeyecekmiş Bir Oyunmuş Gibi Davranınca İnsanlar Sinir Oluyorum
  15. emrew1

Dostum Piyasadaki Tek Güzel FPS Oyunu CS:GO’iken Valorant Çıktı, Piyasadaki Tek İki Oyun Onlar Oldukları İçin Karşılaştırıldılar Ve Valorant Ezdi Neden Anlamak İstemiyorsunuz 1622063590 Bencede
  16. emrew1

Valoranta Yaş Sınırlaması Gelmeli Brimstone -Viper
Top Bottom