Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Yardım CS 2 ye girince klavyeye 2 dil paketi ekleniyor

ilk hangi dil gözüküyor bir de pc kapatıp açınca hangi dilde başlıyor
  2. habbassaka

⚠️ 🚨 BİR OYUNCU CS 2 DEKİ SMOKE U GERÇEK HAYATA UYARLADI ⚠️ 🚨

yine kör bir topic daha... da ayrı olacak lmao btw rofl ⚠️ 🚨⚠️ 🚨⚠️ 🚨⚠️ 🚨
  3. habbassaka

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

cs2 rezilliği mi oyun anlık 1.1m oynanıyor :D valve oyunculara tam istediğini veren bir şirket, smite konsept olarak çok güzel fakat oyunun yapımcıları vasat bakalım valve nasıl bir makyaj yapacak bu konsept için güzele benziyor şimdiden
  4. habbassaka

Yardım Arkadaşlar dün valorant indiryodum kalnı sığmadı içerde

bence valorant oynama bu kafayla sıkılıp maçtan falan çıkarsın boş yere ceza yersin ne gerek var single player oyunlara yönel
  5. habbassaka

CSGO KASADAN BIÇAK ÇIKMA ŞANSI

eee birileri deneyecek ki birilerine bıçak çıksın. Gözden çıkartabildiğin bir paraysa aç gitsin. Çok şanssız değilsen paranın 4/1 belki 3/1 geriye kalır, tesellisi olur. Kötüye hazırlanıp aç kasaları
  6. habbassaka

Steam Rocket League Hesabını Epic Games e taşıma

Yanlış hatırlamıyorsam daha hiç giriş yapmadan önce sitede epic için ayarlayıp öyle girmiştim, hiç bir sorun yaşamamıştım.
  7. habbassaka

Evet oyuna giriş yapınca aktarılan tüm eşyalar ana sayfada gösteriliyor tümüne evet diyerek skipleyebilirsiniz.
  8. habbassaka

https://www.rocketleague.com/activate/ Buraya gir, giriş yaparak ana hesap için giriş yöntemini seç.
  9. habbassaka

valorant chat ban 6 ay

kudurtuyorsun onları ondan ahaha sonra yenilmiş gibi hissediyorlar yapma öyle o_O
  10. habbassaka

valorant chat ban 6 ay

"hayır mevzu vardı banlanınca yenılmış gibi oldum" bu psikolejide dewam et sen dostum
  11. habbassaka

Yardım Rocket League Klavyeyi Kontrolcü Olarak Görüyor

Emin olmamak ile beraber, görseldeki ayarı devre dışı bırakın belki sorununuzu çözebilir.
  12. habbassaka

Yardım Eskisi kadar iyi cs oynuyamıyorum

Büyüyorsun yeğen hiç bir şey eskisi kadar berrak kalmayacak..
  13. habbassaka

Oyun Önerisi (Online)

lol oynamayın lol bir hapishanedir.
Top Bottom