Arama sonuçları: *

1. hakan32

Online oyun tavsiye eder misiniz?

diablo 4
  2. hakan32

Yüksek fps ama yeterince akıcı değil.

Monitörünüzün gelişmiş görüntü ayarlarından yenileme hızının en yüksekte olduğundan emin olun.
  3. hakan32

Türüne Nadir Rastlanan Rust FPS Drop (Gecikme Problemi)

Güç kaynağın nedir ve Ekran kartının yük anında Çektiği voltajı kontrol edermisin 12 nin altında kalıyormu ? 1678770831 Hwinfo ile GPu hat voltajlarının fotosunu atarmısın Oyundayken. Şu şekilde.
  4. hakan32

Yardım Battlefield™ 2042 Alınır mı ?

Sana tavsiyem ea play üyeliği al 2042 geldi ona bi indir test et ona göre ister satın alırsın ister ea play ile devam edersin.
  5. hakan32

Yardım Battlefield™ 2042 Alınır mı ?

ben 3 aydır oynuyorum hiç bir problem yaşamadım henüz.
  6. hakan32

valorant en düşük ayarlarda oynartırmı?

DDI sürümü dediği Directx 9.ex yani directx 9.0 desteği var 1672175648 Bana inanmıyorsun madem yükle oyunu aç bakalım ne hatası verecek kendin gözlerinde gör :) He onuda geçtim kocaman elinin altında google derya deniz oradanda ekran kartını araştırabilirsin. Bak ne yazıyor burada ..
  7. hakan32

bu sistemin directx 11 uyumlu olduğunu gösteriyor yani işletim sistemi yukarıda ekran var oraya tıkla birde ordan bak orada ne yazıyor. :) 1672175415 yani mantıklı bir düşün 2005 yılında çıkmış bir ekran kartı nasıl 2010 yılında piyasaya sürülmüş bir teknolojiyi barındırıyor olabilir :)
  8. hakan32

kartın çıktığı günü biliyorum o zaman directx 11 in kodları yoktu piyasada :D daha yeni çıkmıştı ss atabilirsin tabi
  9. hakan32

o ekran kartı directx 9 dur 11 nerden çıktı valo directx 11 altında çalışmaz.
  10. hakan32

Yardım Fps Online Bedava Oyun Var mı

warframe oyna
  11. hakan32

bu sistem de cs go kaç fps verir?

Valla aynı sistemle ben GTA5 de 60 fps alıyorum. 800x600 low ayarda :) cs go nun 150 si garanti.
Top Bottom