Arama sonuçları: *

1. jeff123can

Valorant FPS düşüşü.

riot oyunlarında genel sıkıntı var gibi.bende fps düşüşü yok fakat oyuna girişte ekran parlamaları vb yaşıyorum 3 -4 gündür
  2. jeff123can

İtemsatiş Satin Aldiğim Valorant Hesabi Gi̇tti̇

tek bir ticketle satan kişinin hesabı geri alabileceğini bilmen lazımdı.ayrıca hesabı felan çalınmamıştır yalan söylüyor.
  3. jeff123can

İtemsatiş Satin Aldiğim Valorant Hesabi Gi̇tti̇

ne bekliyodun ki ? hesap senin oldu felan mı sandın? üstüne soğuk bir su iç ve 125 tl parayı atma :D
  4. jeff123can

Yardım Beyler riotsatış.com güvenilir mi nasıl anlayabilirim yada bakabilirim

istersen elden hesap al yine de hesabı geri alma riskleri var. o yüzden hesap satın alma.
  5. jeff123can

Csgo ölüm maçından çıkan silah

iyice araştır nereden satabileceğini. çok düşük ihtimalle çıkıyor o skin. h.olsun
  6. jeff123can

RDR2 ONLINE HİLE MI KULLANIYORLAR?

yaani hile hayal ediyordumda adam hem ölümsüzlük açmış hem teleport atıyor felan
  7. jeff123can

tamam rdr2 online serüvenim başlamadan bitmiş oldu boşa ekstra para vermişim online için :S
  8. jeff123can

laa
  9. jeff123can

kahkahanı atta cvp ver laa hile mi bu şimdi
  10. jeff123can

onlineye yeni girdim 30dk oynadım adamın biri beni bağlayıp çölün ortasına getirdi hile mi yaptı? teleportlandık direkt.
  11. jeff123can

Saracak Online Oyun Önerisi

bende aynı , ne oynarsam oynayayım dönüp dolaşıp lol cs go başka bişe oynamıyorum :D
  12. jeff123can

LoL oynarken oyun donuyor

sıcaklık gibi geldi sorun, işlemci sıcaklık değerleri nedir
  13. jeff123can

Yardım Win 11 geçtim valorant hata veriyor yardım edin :(

bios ayarlarından secure boot u açmalısın, buraya yazmak yerine hata kodunu googleye yazman yeterli de neyse https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/10088435639571-Windows-11-de-VAN9001-ve-VAN9003-Sorunlar%C4%B1n%C4%B1-Gidermek-VALORANT
  14. jeff123can

Riotun ban sistemi saçmalığı.

muteleyip geçeceksin,350 saat ban yediysen ilk küfürün veya ilk banın değildir emin ol .
  15. jeff123can

Valoranttan 6 Ay Ban Yedim

valoyu bilmem de lolde ez yazanları hergün banlatıyorum :D günde en az 2 3 leşim var.
  16. jeff123can

itemci.com rezaleti ss'li

karşı tarafın oyun içi nicki vb hiçbirşey görünmedi zaten . olay sadece sipariş vermekten ibaret. satıcının oyun için nicki vb hiçbir şekilde ifşa olmadı çünki ne ben gördüm satıcıyı ne de oyundan biri, olaylar itemci.com üzerinden gerçekleşti. ben ürünü satın aldım 4 dk sonra başka bir ilan...
  17. jeff123can

ben canlı destekteki 2 arkadaşın ve bana yaptıkları üyeliğimi kapatma vb durumları için cezasız bırakmak istemiyorum. id şifre şeklinde hesabı bana vermediler, öyle bir şey değil. oyun içinde ürünü bana teslim etmeleri gerekiyor kendilerinin getirip.
  18. jeff123can

dostum epin de durumun nasıl olduğunu iade edilemiyeceğini biliyorum. buradaki ürün epin değil ve oyun içinde bana getirip karakterime teslim etmeleri gerekir.
  19. jeff123can

ürünü teslim almak istemedim, ürünü aldıktan sonra başka birisi ilan açtı ve %20 daha ucuzdu. doğal olarak ürünü teslim almak istemediğimi ve iade etmelerini söyledim.Ürünü teslim almadım, ürünü teslim alınmış gibi gösterip ,zoraki bir şekilde ürünü teslim almam için çağırdılar,üstüne de...
  20. jeff123can

okuduğunu anlasan keşke, o kuralda diyor ki, alıcı ürünü ''teslim'' almışsa ürünü tüketmiş sayılır ve iade yapılamaz. Ben ürünü teslim almadım ve iademi istedim sadece.
Top Bottom