Arama sonuçları: *

1. kaani

Cs2 Talon Knife | Urban Masked (Field Tested) alınır mı?

Talon Knife Rust Coat aşağı yukarı 9400 TL civarına bulunabiliyor.
  2. kaani

Maksimum 7000 TL civarına alırdım şahsen, ki piyasası da o zaten.
  3. kaani

Ne kadara buldun tam TL karşılığı?
  4. kaani

İnceleme VALVE'İN YENİ SIZDIRILAN OYUNU - DEADLOCK!

Aslında o tam olarak şu şekilde burada, Valve elini bile sürmüyor ama Riot Games Valorant için dakika dakika çalışıyor. Bu noktada belki çeyreği kadar ancak başarılı olabilmiştir ya da olamamıştır bile o kadar Valorant tarafında. Yani adamların umurlarında değil bu Valorant :D İnsanlar sadece...
  5. kaani

İkisine de ara ara giriyorum ve kötü de değilim bence, Valorant rankım Diamond ve üstü dolanıyor/CS tarafında da seçkin modunda pek kasılmadım ama 20 bin gördüm eskiden Global altına düşmüyordum. Şuna getireceğim, ikisi de güzel oyun ancak Counter Strike apayrı bir seviye, sezonluk değil asırlık...
  6. kaani

Valve bir şeyi yaptığında kusursuz yapmaya çalışıyor, Half Life serisi en iyi hikayeli oyun serisidir benim için. Counter Strike serisi de FPS oyunlarının en iyisidir, daha ötesi yok. Ancak bu mükemmellik isteği firmayı sıkıntıya uğratacak gibi. CSGO kesinlikle CS2'den oynanış olarak kat kat...
  7. kaani

Karakter 2023'de geldi. Oyunun ismine ne zaman karar verildi belirsiz ama bu karakterden bağımsız olduğundan eminim.
Top Bottom