Arama sonuçları: *

1. L

CS:GO'da sorun mu var?

Ne oynayacağımızı sana mı soralım?
  2. L

CS:GO'da sorun mu var?

Arkadaşlar en son dün sorun var dı maç bulmuyordu, bugün de bulmuyor, sıkıntı halen devam mı ediyor?
  3. L

bos konu ! (yatirim tavsiyesi degildir)

Direkt satabilirsin.
  4. L

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

Dostum ağır bilgisizsin yada sende bu işi yapıyorsun milletin yapmamasını istiyorsun. Eğer 1. dediğim isen biraz steam ve pazar hakkında bilgilen, eğer 2. dediğim isen bir şey demek istemiyorum. 1617369149 Ayriyetten 25-30 maç rekabetçi demen zaten ekstra ama ultra ekstra bilgisiz olduğunu...
  5. L

Discor'dan yazar isen daha iyi olur. leqraw#9006 yoksa steamcommunity/id/leqraw
  6. L

Attığım SS'e bir bak. Hile kullandıkları için yemiş olabilirler.
  7. L

Nasıl bir kanıt? 1616889755
  8. L

Yoo benim 45 hesabımda aynı guarda bağlı VAC yemedim. Böyle bir şey yok. Eğer hile kullanırsan tek hesabın ban yer ise tüm hesapların ban yiyor. Sen herhalde hile kullanıyorsun ondan biraz korktun :D
  9. L

Sandboxie daha çok emek gerektiriyor. Ben 5FPS sandboxie ile oynuyordum. Ara sıra PC nin çöktüğü bile oluyordu. 1616889423 Kaç hesap kastın?
  10. L

Sandboxie güncelleme getirmiyor zaten :D Ben operasyonun çoğunu sandboxie ile yaptım.
  11. L

Benim için 0.02 cent bile çok fark yaratıyor.
  12. L

Belki daha üstüne çıkacak :d?
  13. L

Ben sanırım ufak bir kod yazacağım. Belirlediğim fiyatın üstüne çıkınca gmailime bildirim gelme gibisinden bir şey.
  14. L

Dediğim gibi bi sandboxie felan araştır. Millet tek basit eğlenceye 20 hesap getiriyor. Bir günde 10 hesap kasanlar bile var. İmkansız diye bir şey yoktur. 1616888713 Ben 1 yıldır csgo kasalarına yatırım yapıyorum. Az çok biliyorum mantığı.
  15. L

Ayriyetten operasyon 3.5 ay ekstra dan 1.5 ay veriyorlar. Toplam 5 ay.
  16. L

YouTube'da bir sürü video var araştırabilirsin. 1616888414 Ben 9 da başlayıp gece 11 gibi 1 hesabı bitiriyordum.
  17. L

Hesap kasmadığına göre pek bilgin yok sanırım. Sandboxie felan araştır istersen.
  18. L

Net. Ne çıkması umurumda değil zevk için açacağım.
  19. L

45 Adet hesap kastım param da hazır da duruyor operasyonun indirime girmesini bekliyorum girmezse de alacağım. 5 tane hesapta da koleksiyon açacağım. 1616888205 2.5 Aydır kasıyorum. 1616888248 1 Nisan'da indirime girecek diyorlar hayırlısı.
Top Bottom