Arama sonuçları: *

1. N

Wolfteam kurt için hangi slotları almalıyım

oynamadığımızdan hiç bilmiyoruz. harbi wolfteam kaldı mı? hep hile vardı. oyun pay to win(para öde kazan) olmuştu bok etmişlerdi oyunu
  2. N

Tarayıcıda aldığım "out of memory" hatası nasıl düzelir?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/google-chrome-ve-bravede-out-of-memory-hatasi.2087660/ şurda aynı sorunu yaşayan biri sanal belleği arttırınca sorunu çözmüş "bu bilgisayar" aç orda sağ tıkla "özellikler" tıkla sol tarafta "sistem koruması" ardından "gelişmiş" sonra "ayarlar" tekrar...
  3. N

arama kısmına %temp% yaz açılan klasörde her şeyi sil geçmiş komple silinecek belki oraya dosya atmıştır sorun yapıyordur.
  4. N

sadece tarayıcıda hata varsa o ayara karışma devamındaki kodları cmd açarak yaz. bilgisayarı yeniden başlat tarama yapıp hatalı dosya varsa düzeltecktir. sonra ayarlardan chkdsk kapat yoksa her sistem açıldığında bazen otomatik onarma yapıyor chkdsk kapatma...
  5. N

program uyumsuz yazılmış olabilir. internete baktım sorunu bu şekilde çözmüş ama dikkat et system configuration oynayınca bazen sistem çöküyordu.
  6. N

LoL oynamak istiyorum sizce oynanır mı?

baya sansli olmalisin benim oyuna hep geliyorlar. ozellikle kufurlu nickler bile geliyor. suan urf var ama normal oyun her oyunda kufur yersin. en ufak hatanda sovmeye baslarlar. dimond elo yazmissin onda zaten 1 mac arama bile 20 dk surer bir oyuna giremen bazen 30dk surer
  7. N

LoL oynamak istiyorum sizce oynanır mı?

oynanmaz. şampiyon acmak zor. surekli kufur var. bir oyun 30dk sürüyor yani birakamiyorsun oyunu aileyle tartisabilirsin. iyi hos oyun ama her tarafı sikinti işte önermiyoruz
  8. N

Sizce Valorant Hile açısından CS:GO'ya mı dönüyor?

valorant hiç oynamadım bu sitede yazılanlar doğruysa 2777 kill almış 2407 si headshots adam baya pro sanırım aldığı killerin nerdeyse tamamı hs :D
  9. N

loldeki hesabımı gurbete yollayacağım

bu ay bana rp vermedi simge verdi sen nasil 350 rp aldın. ping yuksek oluyor eu olur en iyisi.
Top Bottom