Arama sonuçları: *

1. nightfall

CS2'deki Haftalık Drop Ne Zaman Yenileniyor?

Teşekkür ederim sağolun 😊👍
  2. nightfall

Tamamdır teşekkür ederim :giggle:
  3. nightfall

Selamün aleyküm arkadaşlar. CS2'de drop sistemi değişti malum, bu haftalık hasılatı kaldırdım ama merak ediyorum Pazartesi hemen yenileniyor mu diye. Çarşamba falan diyen gördüm de onu GO için demişler. Tecrübe eden oldu mu acaba?
  4. nightfall

VALORANT SEMAVİ YELPAZE ALINIR MI ?

Fiyatı güzelmiş ama çok abartılmış bir bıçak diye düşünüyorum. Herkesin kendince bir zevki var ama nihayetinde oynayacak olan da sensin. Mesela benim gece pazarıma aynı şekilde gelseydi yine de almazdım. Bence YouTube'dan inceleme videosuna bir bak, ona göre karar ver derim 👍🏻
  5. nightfall

csgo banlandım ne yapmam gerek

Ne kadar olduğundan haberim yok hocam da muhtemelen öyledir 👍🏻
  6. nightfall

csgo banlandım ne yapmam gerek

Ben de neden hâlâ ban yemedi diyordum, şimdi yemiş. Yönetim bir iki dakika gecikti bu kez 😅
  7. nightfall

Yardım Valoranttan ban mı yiyorum?

Rica ederim hiç mühim değil, hayırlı geceler 🌿
  8. nightfall

Yardım Valoranttan ban mı yiyorum?

Herkes yazmış ama ben de ek bir şeyler demek istiyorum. Oyundan uzaklaştırma alman için bilgisayarda sistem olarak anormal bir etkinlik olması gerekiyor. Vanguard sistemi oyunla eş zamanlı olarak bunu kontrol ediyor sürekli. Üçüncü parti yazılımlar buna sebep olur ki son zamanlarda anlaşılmadık...
  9. nightfall

Yardım Işık Muhafızı Vandal alınır mı?

Bence alınır. Bitiriş animasyonu, renk seçenekleri ve nişangahı çok hoş. Ama şuradan bir izleyin ve mermi seslerini muhakkak dinleyin derim. Sırf mermi sesleri sebebiyle sevmediğim kaplamalar oldu. O yüzden güzelce inceleyip hoşunuza giderse alın 👍🏻
Top Bottom