Arama sonuçları: *

1. phxey41

Leauge Of Legends Hesap Kurtarma Hk. (sorunu çözene valorant set hediye edeceğim)

Ben lol için 2 kere hesabimi kaybetmiştim bilet açtığımda ise bir suru farklı soruyu alt alta sorup yollamislardi cogunu cevapladım ve ikisindede 1 hafta hile gecmeden hesabimi geri almistim ama bende ilk maili falan hatirlamiyodum gerci sistem degismis olabilir ben yapali en az 1 sen oldu
  2. phxey41

"Lol" neden oynanmaz?

Lig nedir 100k olmasi cok deger arttırmaz onu söyleyeyim qmq
  3. phxey41

GTA 5 Online Oyun Arkadaşı

Ince_Kerem#9972
  4. phxey41

DA Forum Valorant Turnuvası Edit

Bu şekilde video atıldığı zaman forumda bir maymun çıkıyor ve bazı problemler var diyor. Bu yüzden hic bir videoyu izleyemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı.
  5. phxey41

Sistemim ets 2 oynatır mı?

Nvdia 840m 8gb ram tek Islemci i7 5.nesil
  6. phxey41

Valorant takım arkadaşı arıyorum

Bronz 2 yim uyarsa sage sova pho oynarım
  7. phxey41

Pubg mobile emulator tuş ayarları

Arkadaşlar pubg mobile emulator de tuş ayarlarıniz nasil Mesela ben f ile araç surebiliyorum ama aracı süren varken f ile arka koltuğa geçemiyorum buda beni zorluyor bunu nasıl ekleyebilirim Turboya nasıl basarım bunun için
  8. phxey41

Yardım LOL düşük fps sorunu :(

bence yanlış biliyorsun ama sen bılırsın ben çok etkısını gordum
  9. phxey41

bir oyun ssd de olursa rahatlar ve hızlanır hdd ler yavaştır o yüzden ben fikir verdim sadece
  10. phxey41

ssd yoksa tak işlemci bazlı bir oyun işlemcinin iyi olması fps artıtrır iç temizlik termal macun yenilemesi driver güncellemesi ekran kartı işlemci optimizasyonu benim güvendiğim bir bilgisayarcı vardı 20-30 fps alan pc mi 100-120sabit yaptı sende iyi yapar dediğin biri varsa götür ama...
  11. phxey41

Yardım LoL istemçi bağlantı sorunu

bazen internetler kopuyor o zaman oıluyor bende eskiden çok uzun sürüyordu gelmiyordu birdaha sonra 1-2 saniye beklıyorum duzelıyor o olunca beklersenız ınternetınıze gore duzelıyor yada alt tab yapın ınternet bağlantısını kesin tekrar bağlanın büyük ihtimalle ünlem çıkcak nette o zaman o gidene...
  12. phxey41

Yardım LoL istemçi bağlantı sorunu

internet sourunu knk 1620124625 bende de oluyor mesela bende oyundayken oluyordu net kopunca yada sıkıntı çıkınca öyle oluyor
Top Bottom