Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

Kesin hile smoke vurşundan çok acık etmiş zaten
  2. selamlargençler

Online oyun tavsiyesi bekliyorum.

Valla valorant oynayanlar için çok saygı duyuyorum. Hayatlarının gerçekten tıkırında ve huzur içinde olması lazım ki o kadar sinir stresi kaldırabilsinler. BF serisine bakabilirsin
  3. selamlargençler

Rehber "Battlefield 2042" Hakkında

Hala güzel bence hakkını yemeyin.
  4. selamlargençler

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

herkes mi ? Sen haklısın estağfrullah. Paşa ekselans hazretleri Yazım yanlışı yapan veletler burada artistlik taslıyor
  5. selamlargençler

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

İkisi de 5 para etmez
  6. selamlargençler

Rainbow Six Sige alınır mı? hala

Oyun tamammen camper oyunu. Oynarken akıl sağlığını kaybedebilirsin. Oyun güzel ama oyunu oynama tarzlarından dolayı oyun kötü gibi
  7. selamlargençler

XBOX GAME PASS STEAME BAĞLAMA

ÜZÜCÜ bir olay ya. TEşekkürler sağolasın
  8. selamlargençler

olmadı.. Geçen ay steamden EA play almıştım. Bu ay xbxox game pass daha avantajlı olduğu için Xboxa geçtim. Geçen ay steamden indirdim oyunu ama şuan XBOX dan oynayabiliyorum . XBOX dosyaları otomatik gördü. Oyunu XBOX üzerinden açtığım iiçin steam oyunu görmiyoooor
  9. selamlargençler

Deneyeyim hemen
  10. selamlargençler

Selamlar. Xbox game pass satın aldım. Burada EA oyunlarını oynamak için EA Desktop indirmem gerekiyor. İndirdim zaten. Şimdi merak ettiğim konu şu. Her arkadaş steam kullanıyor. Ben EA oyunlarına girdiğimde, Steamde oyunda gözükmemin bir yolu var mı? Xbox'dan ve Ea desktop'u steame bağladım ama...
  11. selamlargençler

FORZA HORİZON 4 İNDİRİMDE

çök esma çök
Top Bottom