Arama sonuçları: *

1. sfky9842

BİLGİLENDİRME - 5 ARALIK 2024 - DELTA FORCE PC'DE AÇIK BETA AÇILIYOR

tamam pm atta no yazayım yarın oyunda oldugumda yazarım
  2. sfky9842

daha serverlar açılmadı ki, oynasak ama youtube da baktığım kadarıyla akıcı bi oyun olmuş, yarın olsada oynasak :D
  3. sfky9842

dediklerin iyileştirilmiş. bende beta oynadım araç mekaniği iyi değildi, karakterler yavaştı. optimizasyon iyi değildi fps dalgalıydı. silahlarda geri tepme yoktu. silah hasarları dengesizdi. grafik kısmı ise beta da nihai son aşama diye bişey yazmıyordu dikkat ettiysen geliştirme aşamasında...
  4. sfky9842

65gb yakın tam bakmadım halen indiriyorum şuan 61gb vardı %90 indirdim
  5. sfky9842

3ay boyunca yeni güncelleme içerikleri sonrasında yine devam edecek tabii harita, araç, karakter, silah vb şeyler olur diye düşünüyorum yeni sezon pass'ler falan
  6. sfky9842

ben vpn ile uğraşmak istemediğim için perşembe bekliyorum kapalı betasını oynamıştım 1 ay
  7. sfky9842

Merhaba arkadaşlar, veya konuyu okuyan değerli insan. Delta Force oyunu kapalı beta testlerin ardından, 5 Aralıkta Avrupa ülkelerine açılıyor. Türkiye yakın Server da açıyorlar. ping sorunu yani geçime olmadan FPS oyun keyfini verecek. Oyun hem BF2042 hem Escape Tarkov benzer bi oyun. Oyuna...
  8. sfky9842

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

delta force, 5aralık beklesin bf2042 para mı verilir :)
  9. sfky9842

Metin2 ninja nasıl bir karakter

ben 2010 kadar internt kafede oynadım sonra 2010 sonlarında bilgisayarımız olmuştu o zaman dediğiniz keyfi yapmışımdır. abim bana örümcek zindanında az char kastırmadı :) 2012 veya 2013 de 61 den 78 kadar zihinsel kasmıştım gece, gündüz ne günlermiş aklıma geliyorda oyunda bile fakirmişiz...
  10. sfky9842

şu video görünce duygulandım be bi de şu müziği internet kafe de gıcık olduğum ekranda şuydu ve sesi
  11. sfky9842

bedensel savaşçı açarsan öfke skill hiç açma önermem. savaşçı itemleri pahalıdır diğer karakterlere göre bk'sı da pahalıdır savaşçı str yüksektir başlangıç için genelde savaşçı kasıp yan çarlara item skill dizerler. ben bedensel kasıp büyülü sura ayağa kaldırasıya kadar bedensel oynamıştım...
  12. sfky9842

sağlam item varsa olur ama sen yeni başlayacağım diyorsun. tr kolay mı sanıyorsun sen :)
  13. sfky9842

metin2 de altın kural şaman ile ninja ilk kasabileceğin karakterler olmaz :) 1731100387 başlangıçta kolay kasılabilen savaşçıdır ardından büyülü keskinlik sura gelir
  14. sfky9842

Metin2 resmi sunucuda hangi karakteri seçmeliyim?

Trde 90 lvl hem bedensel, hem büyülü vardı. Bedensel harcadığım para büyülü şura harcasam daha iyi olacağını anlamıştım. Büyülü şura farm da baya iyi, wsde item varsa yine iyi
  15. sfky9842

18 Temmuzda DELTA FORCE HAWK OPS ALPHA Testine açılıyor.

sitesinden kayıt ol.
  16. sfky9842

bilmiyorum tam sürüm global çıkış yapması helikopter bile sürüyorsun tank, kipri gibi araçlar var gemi de var karakter, sınıf , skilll farkı var acayip güzel bi oyun hem bedava olması ayrı güzel
  17. sfky9842

yok hocam her zaman olduğu gibi geriden geliyoruz.
  18. sfky9842

hocam tr de tutulur da gelir dil desteği. şuan yayıncılar erken erişim verdiler twitch youtube da yayın yapıyorlar
Top Bottom