Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Online ya da Coop oyunlar Öneriniz

Farcry hoş gibi geldi
  2. smithblacksmith

yani hikayeli gibi olur veya bir amaç olur hırsızlık yarış bölüm geçme vs gibisinden
  3. smithblacksmith

pubg de sarmıyor hikayeli tarz olursa sevinrim
  4. smithblacksmith

Merhaba, Online ya da coop oynanabilen oyun önerir misiniz? Valorant, CS GO2 bi zaman sonra sıkıyor. Pay Day 2 düşünüyoruz başka neler olur saran?
  5. smithblacksmith

Valorant Random VP/Hesap Kandırmacası

Aklımda kalacağına deneyeyim dedim en azından 300-500 vp gelir belki diye ama direkt en düşüğü geldi. Valoranta daha para harcamam zaten
  6. smithblacksmith

Hiç deneme, gece pazarı olunca alacağını alırsın. Sadece VP almak istediğinde 40-50₺ ya ucuza satan yerler var ama random ürünler almayın. Kesinlikle dolandırıcılar.
  7. smithblacksmith

Merhabalar, Arkadaşlar deneme amacıyla random vp aldım ve 150₺ ile 130VP kazandım 😄 2 tane de ucuza hesap almıştım önceden 20 skin vs yazıyor ama 1 tane ghost skini geliyor. Kısacası bunlara kanmayın.
  8. smithblacksmith

Valorant Aim Sorunu Var

Çok mantıksız oyun, YouTuberlar nasıl vuruyor agam ya? Adam dönerek no scope operatör atıyor ben dibimdeki adama düz dueduğum yerde vuramıyorum. Ben zaten oyunu iyi biliyorum, ben oyundaki sorundan bahsediyorum. Agam sürekli bana mı denk geliyor? Kuzenle oynuyoruz kuzen leş gibi oynuyor beni...
  9. smithblacksmith

Valorant Aim Sorunu Var

Hangi oyunu yükleyelim? Aslında RAM arttırsam Black Myth oynayacam da biraz online oyun oynamak istiyorum.
  10. smithblacksmith

Valorant Aim Sorunu Var

Arkadaşlar merhaba, Valorantta ortalama bir oyuncuyum, size sormak istediğim bir soru var. AFK kalan adamın kafasına Ghost ile atış yaptım ve mesafe uzak değildi 4 tane mermiyle öldü fakat bu 4 merminin sadece 2 tanesi isabet etti. Demem o ki nasıl oluyor da aimim kafasındayken bu mermiler...
  11. smithblacksmith

Ucuza VP Nereden Alınır?

Merhaba, Gece pazarımda efsane itemler var, almak istiyorum ama çok pahalıya geliyor. Uygun fiyata VP alacağım hangi siteler var?
  12. smithblacksmith

Xbox Konsolda Valorant Aimi Nasıl Olmalı?

Evet sorun nedir
  13. smithblacksmith

Xbox Konsolda Valorant Aimi Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar merhaba, PC ile oynarken de Valorantta kötüydüm, konsolda oynarken de çok kötüyüm. Geçenlerde çok iyi oynuyordum ayarım bi bozuldu yeteneğim de gitti, eski ayarlara dönsem bile vuramıyorum adamları. (250 ms ping ile 850 ms ping aralığında gidip geliyor bu da etkili olabilir ) Çok...
  14. smithblacksmith

Valorant Pingim Hep Yüksek

Teşekkürler cansın
  15. smithblacksmith

Hiç bir işe yaramadı
  16. smithblacksmith

Merhaba, Vodafone fiber 100 Mbps paketim var, upload 25 Mbps Bu hızları gayet güzel alıyorum. Xbox Series S' im var video filan izlerken hiç bir sorun yok ama Valorantta 225 ms aşağı düşmüyor herkes 30-40 çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
  17. smithblacksmith

Yardım League Of Legends Görev Ödülümü Vermedi!

diğer tüm görevler oluyordu, bu kasten afk kalmak sayılır.
  18. smithblacksmith

Yardım League Of Legends Görev Ödülümü Vermedi!

Merhaba, Arkadaşlar yaptığım görevin ödülünü oyun vermedi. Ne yapmalıyım?
  19. smithblacksmith

Brawl Stars Adaleti Demacia Gibidir

Herkes gergin herkes
  20. smithblacksmith

Brawl Stars Adaleti Demacia Gibidir

"Yardım" etiketi koymadım. Tekrar söylüyorum, ilgini çekmeyen konuya girmeden geçebilirsin.
Top Bottom