Arama sonuçları: *

1. yahya58

Herkes Oyunlardaki Güzel Ekran Görüntülerini Atsın

İlk fotoğraf hocam :D Gelişiriz teşekkürler tavsiye için
  2. yahya58

Herkes Oyunlardaki Güzel Ekran Görüntülerini Atsın

SPEC II :love:
  3. yahya58

(csgo) Faceit mı ? MM mi ?

Arkadaşın boş atmış. MM kadar berbat bir yer yok, 3 maçın en az 1 inde garanti hile var. LE elo dayım adam önündekini vuramıyor çoğu kişinin boosted olduğunu düşünüyorum. Birde hile geldimi çekilmez bir hal alıyor.
  4. yahya58

R6S SALDIRAN TARAF AJAN ÖNERİSİ

Thatcher,Sledge,IQ bunlardan birini aç.Senin yerinde olsam Thatcher ı açarım.
  5. yahya58

R6S SAVUNAN/SALDIRAN TARAF AJAN ÖNERİSİ

Yeni başlayan için Pulse çok daha iyi olur
  6. yahya58

Bandit te açabilirsin senin yerinde olsam Pulse açarım.
  7. yahya58

Pulse açardım,Smoke Pompalı+SMG11 ile oynanır (oynayabileceğini sanmıyorum o yüzden) Pulse daha iyi olacaktır
  8. yahya58

Defans aç derim , fakat fiyatlarını unuttum o yüzden öneri yapamıyorum hepsi açık bende fiyatı gözükmüyor :D
  9. yahya58

[[[ ÖNERİ ]]] R6S SALDIRAN TARAF AJAN ÖNERİSİ

@mehmet_s ?
  10. yahya58

Bak mesela attığım resimdeki rainforce lu (zırhlı) duvarı Maverick,Thermite,Ace,Hibana açabiliyor(unuttuğum karakter olabilir).Kahverengi ahşap duvarlarıda çoğu karakter açabiliyor Ash mesela.Onun yanındaki beyaz olan beton duvarı hiçbir karakter açamaz.Zamanla daha rahat kavrarsın (Görseli...
  11. yahya58

Aynen dediğim şeyleri yaşıyorsun :D Zamanla alışırsın sana uygun olan Sledge gibi duruyor onu aç istersen. 2-Aslında Thatcher yüksek rankın olmassa olmazlarından biri takım oyununda çok efektif.Bandit akü koyduğunda thatcher aküyü bozuyor ve thermite duvarı açabiliyor vs. vs. birçok şekli var...
  12. yahya58

:D Aynen öyle yeri geldiği zaman round aldırıyor ama yeni başlayanlar da dediğim vakalar olabiliyor. :ROFLMAO:
  13. yahya58

Fuze ile hostage veya takım arkadaşını öldürme olayı yaşanabiliyor diye önermedim :D Yoksa çok işlevsel bir operatör
  14. yahya58

Usta ne tarz oynuyorsun ? Mesela entry fragger oynuyorsan Ash tavsiye ederim.Genel olarak oyuna yeni başlayan birisi için Thermite veya Sledge öneririm (Geç gördüm kusura bakma :D) Fiyat olarak daha pahalı idi sanırsam hatırlamıyorum ama Jackal,Hibana,Zofia da iyi gider
  15. yahya58

Acil yardım hesabım çalındı

JLADLWIJDLASIDAWLIDJALIWDJAW
Top Bottom