Arama sonuçları: *

• Users: 4HMET678
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 4

Galatasaray Şikeci/F*töcü Diyenlere Gelsin 😉

gırgır şamata
  2. 4

Galatasaray Şikeci/F*töcü Diyenlere Gelsin 😉

KANKA SEN NE YAŞIYOSUN PPYE FALAN BAK BİDE Bİ TON YAZI YAZMIŞ POSDJGOPSDGJHSOPDGJSOPDJGSPODGNASOĞINBGSaoığpngdaSİOIGHNDASİPOHGNDASODĞIHGSAIOĞDGNBHSDAIOPĞNBGH
  3. 4

KOMİKSİN FENERBAHÇE ÇOK KOMİK

Birde son olarak ben sametin pozisyonu karistirdim evet sametin pozisyonu penalti karagumruk maci ama ayni mac syzmanskinin pozisyonu vardi oda penaltiydi bunuda görmek lazim 1706125242 Serbest vurustaki pozisyondu
  4. 4

Bu hep görülebilir bir şey anadolu takimlarinin teknik direktörlerinin açiklamalari,oyuncularin aciklamalari,taraftarlar,büyük takimlarin açiklamalari kisacasi ligde herkesin düşmanı fenerbahçe olmus apaçık ortada hersey 1706124929 Ayni hakem degil arda kardesler vardi o maçta
  5. 4

Pardon farketmedim bu arada boyle adamlarin nerdeyse hepsi gsli ve tahmin ediyorumki sende gslisin 1706124691 Dedigim gibi oseynu atilabilirdi cok mudahalesi oldu en cokda dzekoya
  6. 4

Atilmadi tamer maçi izlemedin galiba figeredo kanat birde kenny atildi oda forvet 1706124565 :D
  7. 4

Bak tamer bundan bahsediyorum işte adamin yaptigi yoruma bak
  8. 4

Tamer karsi rakip defansi kac kez atilcagi pozisyon oldugu rica ediyorum maçlari dikkatli izle o oseynu atilabilirdi bile ama atmadi hakem
  9. 4

Trabzon fener maçını kovalamiyomu ?? :D
  10. 4

Sadece tek bir pozisyonda kalma tamer bu sezon ve önceki sezon galatasaraya haksiz verilen bi ton pozisyon gosteririm sana halen gelmis burda samet diyosun gözün herşeyi görsün 1706124268 Bu galatasaraylilar objektif olsun gelsin canimi yesin sabaha kadar konuşurum adamla ama objektif olmayinca...
  11. 4

Tek bir şey soylicem sana tamer gelip fenerin oldugu lig diyosun Galatasaray için en büyük maç ne fener maçı Beşiktaş için en büyük maç fenerbahçe Trabzon için en büyük maç yine fenerbahçe Anadolu takimlari feneri yenmek dışında birsey dusunmuyo bu aksamki mac oncesi basaksehirli futbolculara...
  12. 4

Bak mesela vaziyet bu herkesin tek derdi fener herkes icin tek amaç fenerbahçeyi yenmek sorunda bu zaten trabzonlu taraftarlara soruyolar gecen mac galatasaray sizi yensinmi yoksa fener sampiyonmu olsun adamlarin umrunda degil gsden 5 yemek vaziyet kötü türkiye futbolunda
  13. 4

Ben fenerliyim neden ms1 oynayayim
  14. 4

Sametin pozisyonunda vucuttan seken top burda direk el aradaki fark bu herkes ayni goruyo pozisyonu sametin pozisyonda alt bacagindan sekiyo ayni yere carpiyo bugunki pozisyonla
  15. 4

Ne alaka bu maçla kupon fener kaybetmedi
  16. 4

KANKA SEN NE ANLATIYON
  17. 4

GS Patladı SVS 1-1 GS

beşiktaşın 59 öncesi şampiyonluğu veriliyoda fenerin niye verilmiyo?
  18. 4

GS Patladı SVS 1-1 GS

1911 :D
Top Bottom