Arama sonuçları: *

• Users: A.Arif
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A.Arif

Arabistan olay takip konusu

Peygamberimizin adına da dil uzatacak kadar kötü durumdasın anlaşılan. Acil şifalar dilerim Sokak köpeği. Umarım en kısa sürede aşını vururlar.
  2. A.Arif

İstersem bende senin validene veya bacına güzel ithamlarda bulunabilirdim ama bak bulunmuyorum. Çünkü yazık olur. Hadi az bir şey cesaretin varsa Çankaya da meydanda bağır adımı da gelip tutayım ensenden. Kendin şu zamana kadar boş gezip millete laf edeceğine benim gibi vatanına bi hizmetin...
  3. A.Arif

Adam gibi okursan babamın mesleğini de kendi mesleğimi de yazdım yinede yorma o beynini diye buraya da yazayım. Babam emekli baş çavuş ben Kara Harp okulu öğrencisiyim annemde beni bu vatan için yetiştiren Türk kadını. Hadi git kelleni başkaları alsın. Ya da şehrini söyle Polise haber vereyim...
  4. A.Arif

Eyvallah.
  5. A.Arif

Ankarada yaşıyorum ismim zaten yazıyor. Senin girdiğin mekanlara ben ancak baskına gelirim haklısın. Bir gün illaki karşıma çıkarsın Yezidin tohumu seni. Dağda ya da şehirde fark etmez. Üniformalı olanın ben olacağı kesin.
  6. A.Arif

Hocam sizle fikirlerimiz ters düşmüyor fark ettiyseniz bırakın diğerlerine yapıştırmaya devam edeyim 😁.
  7. A.Arif

Profil fotomu tanıyorsan kansız olmadığımı da biliyorsun. Gerçi buna kansızlık diyorsan imansız olan sen öbür tarafta daha çok acı çekeceksin aklında bulunsun. Sokak köpeği seni.
  8. A.Arif

Yetiştirilme şartları berbat ama ne de olsa çocuk. Kimse bir şey diyemez daha ağzı süt kokan bebelere. 1703888453 Estağfurullah kavga yok insanlık dersi var.
  9. A.Arif

Sende insanlıktan nasibini, almamış günahsız çocuklara bile laf edecek kadar zavallısın anlaşılan git bu lafları etrafındakilere anlat. 1703888364 Benim babam Emekli Baş çavuş eğer bir gün seni dışarda görürsede yüzüne tükürür.
  10. A.Arif

Hadi anlatmayı denesene. Şu sıralar gündem olan Araplardan kendini üstün görme akımına kapılan ergen bana ne anlatabilir merak ettirmedi değil açıkcası.
  11. A.Arif

Mesele arap sevme meselesi değil işin içine çocukları katmak. Dikkatli oku ilk önce diğerinin yazdığını. Ayrıca Kara Harp okulu öğrencisiyim biri Arap sevdalısı olacaksa emin ol o ben değilim.
  12. A.Arif

Sende insan değilsin aklında bulunsun. Eğer Müslümansan da (hiç sanmıyorum) dininin emrettiklerini bir oku derim.
  13. A.Arif

Üzüleceksin belki ama maalesef değilim. Türküm. Bu ırkın ve dinimin gerekçesi olarakda herkes gözümde eşittir. Senin gibi terbiye almamış zavallılarında bana engel atması beni onurlandırır. Hadi git 12 yaşındaki arkadaş grubunla ırçılığına devam et.
  14. A.Arif

Surili bebe?? Ne saçmalıyon dayı neye övünüyon burda? Irkçılık ne zamandan beri övünülecek bir şey oldu.
Top Bottom