Arama sonuçları: *

• Users: AGUMBA
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AGUMBA

Fenerbahçe Neden Oynayamıyor ? 0-2

Yönetiminden teknik direktörüne hepsi saha içinden çok saha dışı ile ilgili olurlarsa siz daha çok beklersiniz başarıyı. Maalesef ki durum bu
  2. AGUMBA

⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

Kullanıcı adının sonuna 61 koyanları kaale almamakla nekadar isabetli bir karar aldığımı tekrar anladım
  3. AGUMBA

Krampon Tavsiyesi

Seni bozmazsa eğer ikinci el falan bakabilirsin çünkü bütçen biraz düşük o fiyatlara Adidas Nike gibi markalar imkansız
  4. AGUMBA

⚽ TSK ⚽ Beşiktaş - Galatasaray ⚽

Nelsson imposter çıktı beyler djajxajfjv
  5. AGUMBA

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

Adamlar heycan yaptı moruk 😂
  6. AGUMBA

Real Madrid 2⚽1 Bayern Münih

Son pozisyonda hakem zart diye bayrağı neden kaldırıyorsun abi siz şaka mısınız ya başka zaman olsa beklerler çok saçma bir şekilde ofsayt kaldırdı çok hemde... Skandal bir hareketti yaptığı
  7. AGUMBA

İsmail Kartal devam etmeli

İsmail Kartal'a iyi teknik direktör diyenleri geçtim teknik direktör diyenlere bile şüpheli gözle bakarım... Fenerin başına bu sezon hoca getirmesen Dzeko ve Tadic bile bu takımı bu puana getirirdi. Bana diyin ki fener şu zor durumda kaldı ve İsmail hoca o zamanlarda şöyle bir çözüm bulup sorunu...
  8. AGUMBA

FENERBAHÇE ELENDİ! ŞİMDİ NE OLACAK?

İşte Krunic bu
  9. AGUMBA

Aklına nerden geldiyse helal olsun shajajajshshahshshshsh
  10. AGUMBA

Açıklamaları da çok bomba
  11. AGUMBA

Ben zamanında söylediğimde insanlar anlamadılar bir hype ile bu sene kesin şampiyonuz şuyuz buyuz dediler ama bu iş bir yerde aidiyet bir yerde inanma işidir. Kimse teknik direktöre ve başkana inanmıyor. Birlik beraberlik yok takımda. Mert Hakan denen kurusıkı Dzeko topu taca attı diye adamın...
  12. AGUMBA

Ya hepsine para basıyor yada baskı yapıyor ama bukadar da olmaz be karseşim hadi bu adamları susturuyor da bukadar taraftar ne yapıyor? İlla şampiyonluk gidince koltuk kırmaya kadar mı gelsin iş. Gerçi şu adam Sadettin saran dan bahsediyorlar ama belli olmaz 1713479265 Ama İsmail in...
  13. AGUMBA

Abi ben anlamıyorum bu adamı nasıl indiremiyorsunuz ya? Ya bak Galatasaray sene başı transferlerinde bir adam alıcaktı taraftar adamı istemedi yine getirmeye kalktılar ama sosyla medyadan öyle bir baskı yaptı ki taraftar gelen adamın uçağı geri döndü adamı almaktan vazgeçtiler. Ya abi protesto...
  14. AGUMBA

Böyle oluyor mu yani gerçekten başarızlığın verdiği hüznü gizliyor mu bu düşünce? Askerde bi çocuk vardı herkesle tartışırdı gitti komutana dedi böyle böyle diye komutan da dedi ki " burda 20 kişi var 19 u haksız da bi sen mi haklısın " dedi. Yani anlayacağın 10 senedir gelmeyen başarıda...
  15. AGUMBA

Tamam işte ben de onu diyorum istiyorsan kaleye kamp kur tehlike yok yok yok. Topu bi sağ kanada bi sol kanada atıyorlar yav abi okadar yetenekli ayak var şut çekşn biraz deneyin bu İsmail hiç mi bir şey bilmiyor ya
  16. AGUMBA

Oooooo her başarısızlığa fetö diyen de gelmiş kadro tamam oldu şimdi
  17. AGUMBA

Güzel kardeşim adamların yarı sahasında pas yapıyorsun hani sonuç nerde? Bak bu kendini avutma kafa yapısından dolayı olmuyor işte. Ya yok yok golden sonra kaç tane tehlikeli pozisyonun var? Adamların 1 pozisyonda 2 tehlikeli gol şansı oldu sen ne yaptın hiçbir şey
  18. AGUMBA

O çok belli ofsayttı ama ya adam heyecanlanmadı bile
  19. AGUMBA

Adam krunic i oyuna daha ne yapsın djajdkafmsm şaka gibi bir adam ya lan karşı taraf ta yoruldu yok mu oralarda kıvrak bir isim defans arkası koşacak
  20. AGUMBA

Hiçbir şey yapmadılar maçta hiçbir şey ya gerçekten bukadar ölü olunmaz. Futbolcuları geçtim yav taraftar hiçbir şey yapmıyorsun ıslık çal be ıslık
Top Bottom