Arama sonuçları: *

• Users: AhmetN
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AhmetN

MAÇ SONUCU | 🟡 Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş ⚫

Yok olmak istiyorum
  2. AhmetN

Passolig hakkında sorularım

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı için Passolig kartı sipariş ettik ne zamana gelir? 4 Ocakta maç. Ayrıca maçın biletleri ne zaman satışa çıkar? Kart gelmeden bileti alabilmek mümkün müdür?
  3. AhmetN

Passolig Deplasman tribününe girebilir miyim

Yanş fenerbahçe passoligi alırsam mesela antalya galatasaray maçına girebilirim değil mi? Ona göre alıcam
  4. AhmetN

Passolig Deplasman tribününe girebilir miyim

Antalya'da olacak Antalyaspor Fenerbahçe maçına gitmek istiyorum ve passolig kartım yok. Şimdi ben deplasman tribününe girmek için illa Fenerbahçe kartı mı almam gerek yoksa Antalyspor da alsam deplasman tribününe girebilir miyim? Antalyaspor almak istiyorum çünkü başka maçlara da gitmek...
  5. AhmetN

Fenerbahçe - Dinamo kiev maçı | 2 - 1 Kazanan Fenerbahçe

Biz mesajımızı maçtan önce zaten verdik :cool:
  6. AhmetN

Ben bile fazla gelirim
  7. AhmetN

Knk bu maçın bu skorla bitme olasılığı Doğu perinçek diyorum başka bir şey demiyorum
  8. AhmetN

Klasik brezilyalının bilmediğimiz isimleri Gustavo Henrique
  9. AhmetN

Weghorst Forması mı Nkoudou Forması mı?

Weghorst hem 10 numara hem de çok iyi forvet. Sırtta da güzel gözükür
  10. AhmetN

Fenerbahçe ( Cristiano Ronaldo )

mAmPiYoNlAr MaMpİyOnLaR lİgİnE gİdEr
  11. AhmetN

Fenerbahçe 3 - 0 Slovacko

Temsilcimiz tur için çok avantajlı duruma geçti ama bence yine istenilen performansı veremedi. Lincoln ün golleri efsane ötesiydi
  12. AhmetN

Bu sene şampiyon kim olur ?

Ümraniye
  13. AhmetN

Tebrikler Trabzonspor

Tebrikler Trabzonspor ama ligde bu yıl çok büyük bir oyun oynandı. İlk yarı Galatasaray'a ikinci yarı Fenerbahçe'ye özellikle. Belki bunlar olmasaydı her şey daha farklı olabilirdi. Bunu demek istemiyorum ama yine şampiyonluğun içinde birilerinin parmağı var. Her yıl olduğu gibi bu yıl da var ama...
  14. AhmetN

Fenerbahçe 3 Antep 2

Ah be, dönem başından beri böyle oynasaydınız ne kaybederdiniz ki? Neyse önümüzdeki sezon CL'ye bakıcaz artık.
  15. AhmetN

200-250 TL Krampon Önerisi

İnternetten bakıp fikir edinmek istiyorum başta.
  16. AhmetN

200-250 TL Krampon Önerisi

Halı saha veya çim farketmez 250 TL'ye kadar krampon arıyorum. Güzel beni üzmeyecek özellikle üzeri dökülmeyecek ve önü açılmayacak bir ayakkabı arıyorum. Ne önerirsiniz?
  17. AhmetN

GS'lilere Armağan Olsun

Attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum. Sanki halı saha maçıymış gibi gelemeye başladı sonra.
  18. AhmetN

Fenerbahçenin yeni teknik direktörü belli oldu ! | İsmail Kartal |

Ali Koç zaten söylemişti sezon sonunu getirecek bir teknik adam getireceğini. Asıl T.D.'yi yazın getirecekmiş herhalde. Sanki yazın gelince dahabucuza gelicek. Yahu getir devre arasında yarım sezonda takıma adapte olsun, seneye daha iyi bir şekilde başlardı. Eğer ki seneye de İsmail Hoca ile...
  19. AhmetN

Şampiyonlar ligi 2018 final topu kaç TL eder

300 nakit verilir bence. Ben olsam veririrm. Ne kadar düşündüğünüzü belirtirseniz.
  20. AhmetN

Milli takımın rakibi belli oldu.

Zor bir maç ama biz de kötü değiliz. Doğru taktik ile maçın favorisi biziz bence.
Top Bottom