Arama sonuçları: *

• Users: Akman55
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Akman55

ACİLL 8 Numara Kaleci Eldiven

hocam ilçede o tarz mağazalar yok. bazı küçük mağazalar var fakat aşırı dandik
  2. Akman55

hocam 2 gününüde geçtim adam akıllı bi eldiven gelsinde 1 hafta içinde.
  3. Akman55

Hocalarım sa acilinden 2 günde gelecek 8 numara eldiven lazım. Altyapı maçlarından kullanıcak
  4. Akman55

800 TL kaleci Eldiven Önerisi

https://www.trendyol.com/tryon/plus-702-erkek-neon-yesil-kaleci-eldiveni-p-753696925?boutiqueId=61&merchantId=918379&v=7 bu ürün alınır mı?
  5. Akman55

800 TL kaleci Eldiven Önerisi

Hocalarım sa, bir arkadaşa 1200 TL bütçeye eldiven lazım. Eli 8-9 numara. Altyapı maçlarında giyecek
  6. Akman55

Türk Takımlarının Yanlış Transfer Stratejisi

Hocam ligin ilgi çekebilmesi/izlenmesi için tanınmış isimler gerekiyor. Mesela İcardi, Dzeko, Osimhen vs. olmasa kim Galatasarayı Fenerbahçeyi izler. elbette katılıyorum alt yapıdan oyuncu çıkarmak önemli fakat biz dışardan yıldız getirtmezsek ligin ne izleyicisi kalır ne kitlesi .(fanatikler...
  7. Akman55

Türkiye-Galler | Kim Kazanır? | Maç Sonu: 0-0 | Yaktın Bizi Kerem

penaltıyı kerem atmasa kim atabilir sizce. hakan olaydı keşke belki atardı
  8. Akman55

Galatasaray'a Başarılar

kartalda olabilirsin fark etmez :D <3
  9. Akman55

Galatasaray'a Başarılar

aslansın kral
  10. Akman55

⚫⚪ Beşiktaş - Galatasaray 🟡🔴 28.10.24 Anket!

arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim ki bjk nin birdaha öyle bir skorla kazanma şansı olağan üstü bir şey olmazsa yok. Doğruya doğru gs ve bjk çoğu alanda karşılaştırılabilecek 2 takım değil. 5-0 lık maça gelince de o maç bizim defans oyuncuları yok gibi birşeydi yani gs nin saçmalığı . Eski...
  11. Akman55

⚫⚪ Beşiktaş - Galatasaray 🟡🔴 28.10.24 Anket!

öyle 5-0 a fln güvenmeyin gs net alıcak. (he 5 olur mu bilmem ama gs alır)
  12. Akman55

Fifa 23'de Galatasaray hakemler sayesinde maç kazanıyor.

Yine başladı gereksiz
  13. Akman55

İcardinin aldığı maaşla Ankara'da aç insan kalmayacağı

saçma saçma konular açıp milleti tartıştırıyorsun. Yazık la sana. yetkililer umarım gerekeni yapar
  14. Akman55

ben raporladım arkadaşı devamını getirirsiniz inş
  15. Akman55

Bütün forum sakinleri için lütfen hesabını sil. Adam bi konuda ekmek makarna ile futbolu yorumculuğunu eleştiriyor bi konuda icardinin maaşını sorgulayıp milleti birbirine düşürüyor. knk DUR artık
  16. Akman55

Ekmek ve makarna alan vatandaşın futbol yorumlaması

Birilerinin ya canı sıkılmış yada mesaj kasma peşinde. D-dostum futbol yorumu yapmaması gereken galiba sensin :PeepoLeave:
  17. Akman55

Trabzonspor-Beşiktaş Skor Tahmini

3-1 BJK alır. TS uzatmada 1 gol atar. Yazın bir kenara maçta sonra aynı konuda buluşalım. iyi forumlar. iyi seyirler
  18. Akman55

Galatasaray, F**Ö ve Ali Koç

hocam eline emeğine diline sağlık. gayet açık ve net anlatmışsınız. Anlamayana bişey demiyorum artık. Sağlıklı günler dilerim...
Top Bottom