Arama sonuçları: *

1. AliMert37

Penaltılar Rangers 3 - 2 Fenerbahçem yine şaşırtmadı

Fred maç boyunca iyi oynadı 2 0 yapamazdık belkide. Ama diğer ikisi için mantıklı
  2. AliMert37

Penaltılar Rangers 3 - 2 Fenerbahçem yine şaşırtmadı

Puhahahahah sizin maç nerdeydi
  3. AliMert37

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Ben hiç gitmedim ki. Döner yemeye gittin sende sanırım seni niye atmadılar içeri WQEPOIFGHWOWEYUHIGEWBGEWUBHGJBSEUYOHBGSEKJLGNPKJSENHGJHDSBGS
  4. AliMert37

İEDJDHDJJDKDJDDJDJDJDJJDJDJDJDJDDJDHDHJSKSSKDHDKDJJDJDKDJDJDKDKDJDHDJDJDJDJDJDKSKDJDDJJDKDDJDJDHDKKDJDJDJDJDJDKDJDJDHDHDD BEN BU AKLİMA GELDİKCE GULERİM JDJDMDMDMDMDNDNDNDNDNDJDHDHDJDJNDNDNDNDNDNFNFFNNFNFNFNF
  5. AliMert37

Tamadir fetosarayli arkadasim benim. Senin bu kadim bilgin bana fazla geldi. Az da forumdaki diğer arkadaşlara bilgini dağıt. Beynin eriyecek yoksa
  6. AliMert37

Sherlock falan mısın ya. Nerden biliyorsun hangi partiye falan oy attığımı gizli sapığımsın galiba 😀
  7. AliMert37

Aynen kardeşim. Cevap veremeyince öyle oluyor zaten hep 🤠🤠🤠
  8. AliMert37

Hem yaşın küçük hem 6saraylisin. Hata bende zaten. Daha sorduğum soruya cevap veremiyorsun. Yere göğe sigdiramadiginiz tdniz efsaneleriniz fetö öğrencisi ve yalakası. Gözünüz kör olmuş gerçekten. Tam bir Fransız takımı
  9. AliMert37

Bu kadar eminsin madem söyle diyorum sahibini tanımıyormusun diyorsun. Kaynak göster. Açıklama yap hak vereyim. Kaliteli birisi olsan düzgün bir şekilde cevap verip tartışırdın benimle
  10. AliMert37

Benim kim olduğumu bilmiyorsun hangi takımı tuttuğunu bilmiyorsun ama sahibin diyorsun ben senin gibi bir it değilim. Bir daha sahibin dersen bu kadar kibar konuşmam
  11. AliMert37

Kimmiş söylesene merak ettim😀
  12. AliMert37

Kimmiş benim sahibim 😀
  13. AliMert37

Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun 🤠
  14. AliMert37

Normalde döneklik derdim ama 6saraydan gectiysen sorun yok 😄
  15. AliMert37

AZ Alkmaar ⚽ 3 🏆 1 ⚽ Fenerbahçe

Dzekonun 2 tane %100lük pozisyon kaçırması ve kaçan penaltıyla birlikte anca bu kadar oluyor
  16. AliMert37

GALATASARAY GENE BU YIL ŞAMPİYON

TAMAM
  17. AliMert37

Derbi Tahminleriniz Neler

Hep büyüktüde patladim İWKDHEJWJAJHSAJ
  18. AliMert37

Derbi demek aynı iki yerin takımlarının maç yapmasıdır. Ayrıca 4 değil 3 büyük vardır :D
  19. AliMert37

Derbi?
  20. AliMert37

⚽ TSK ⚽ Beşiktaş - Galatasaray ⚽

Çöpsaray :D
Geri