Arama sonuçları: *

• Users: Arif0
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Arif0

FENERBAHÇE-lille Kim Alır???

Yazımı turamı, bence DİK !
  2. Arif0

TFF hakem toplantısı yayınlandı

Video yu gönderen net fb li zaaten yani taraf tutuyor. Forum altına gelen yorumlar da keza taraf tutuyor. İki tarfta bişey olsada olmasada oldu diyor. Bence bu tartışmayı uzatmanın pek bi anlamı yok. Koca hakemlerin kararını bi forum üyesi değiştiremeyeceğine göre, iki tarafta birbirini...
  3. Arif0

⚽Fenerbahçe 3-2 Trabzonspor⚽

Çünkü orası trabzon ve onlar trabzonlu. Yaptıklarını temize çıkarmıyor zaaten ama genede fenerin yapmaması gerekirdi., Tamam onlar da yaptı zaaten dimi ? Yaw kardeşim akıl var nizam var, taraftar kudurmuş zaaten sahaya atladı atlayacaklar neden daha zorluyon ki ? Al yaptın kutlamanı iyi mi oldu ?
  4. Arif0

⚽Fenerbahçe 3-2 Trabzonspor⚽

Trabzonlu taraftar haksız ama fener bahçe de az değil. Taraftarın gözüne baka baka kutlama yapıp tahrik ettiler.
  5. Arif0

🚨Antalyaspor'un Oyuncusu İsrail'e Gönderme Yaptığı İçin Kadro Dışı Bırakıldı🚨

Destek verebilir ama bunu basına paylaşmak (sonuçta bu bir takım oyunu olduğundan ve adam takımı temsil ettiğinden) yanlış bir hareket. Bunu yaparak zaaten kadro dışı kalacağını biliyor olmalı, bunu göze alarak yapmıştır.
  6. Arif0

Weqqwwq wqqewqw qweqwe

Sneijder (sınayder). Çocuk iken idolüm dü. Volkana attığı golü unutamıyorum.
  7. Arif0

Weqqwwq wqqewqw qweqwe

Çimlere basma volkan...
  8. Arif0

⚽⚽ Şampiyonlar Ligi | Galatasaray - Manchester United ⚽⚽

2-1 diyorum. Umarım çekişmeli olur.
  9. Arif0

Fenerbahce bana aci cektiriyor ne yapmaliyim

Galatasaraylı ol :gs:
Top Bottom